2789

استارتر علائم شقاق رو میگی؟

من فقط بعضی وقتا مختصر سوزش دارم. اما یه مشکل اساسیم ببخشید اون قسمت چاک انگار پوستش ملتهبه از ابتدا تا اطراف مقعد یه حالت چسبناک و مرطوب . دیوونه شدم از بس خودمو شستم وسواس گرفتم. یه بار دکتر گفت شقاقه ولی خب چه ربطی به اون علائمها داره. احساس میکنم مشکل پوستیه. مثل زیر سینه ی بعضی خانوما که سینه هاشون بزرگه و ملتهب میشه. خیلی رو روحیه م اثر گذاشته خیال میکنم کثیفم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر علائم شقاق رو میگی؟ من فقط بعضی وقتا مختصر سوزش دارم. اما یه مشکل اساسیم ببخشید اون قسمت چا ...

اره عزیزم یکیش ملتهب شدنه و خارشو سوزش تا بیرون نزده پماد و داروشو استفاده کن

اصلا ب کثیفی ربط نداره خواهری. شقاق از سفت بودن مدفوع بوجود میاد باعث فشار اومدن ب مقعد میشه و یه جورایی زخم میشه بعد ملتهب و خارشو سوزش.بدتر شدنش نیاز ب جراحی داره.عکساش تو گوگل هست عزیزم.نگران نباش.من الان این پمادو خریدم شوهرم ترسوند گفت نزن بریم دکتر.من زدم ببینم چ میشه😑

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜
اره عزیزم یکیش ملتهب شدنه و خارشو سوزش تا بیرون نزده پماد و داروشو استفاده کن اصلا ب کثیفی ربط ندار ...

دوستم آخه ببخشید احساس میکنم یه رطوبت از داخل مقعد به بیرون میاد چون از ابتدای چاک با سن همینطوری حالت چسبناک و ملتهب داره. انگار پوستش نازکه. شقاق که دور مقعده. نمیدونم چمه😢

دوستم آخه ببخشید احساس میکنم یه رطوبت از داخل مقعد به بیرون میاد چون از ابتدای چاک با سن همینطوری حا ...

رطوبت میاد؟ رابطه مقعدی دارین؟

خو ی سرچ برن گوگل چیزی دستگیرت نشد برو دکتر.ب نظر من واژن و مقعد خیلی مهمه حتی یه جوش ریزم باید درمان بشه چون باکتری زیاده.سرچ کن بهم خبر بده

نه بابا همچین رابطه ای در کار نبوده. نمیدونم از ترسم جرات ندارم برم دکتر .

ترس چرا😟 البته من عقدم از ترس خانوادم همین پمادو دزدگی استفاده میکنم😩

• التهاب پوست اطراف مقعد: عفونت و تخریب بافتی ایجاد شده در عضلات کف لگن می‌تواند به صورت ملتهب و تحریک پذیر شدن پوست اطراف مقعد و خارش آن به دلیل قرار گرفتن در معرض ترشحات ظاهر شود که بسیار شایع است.
  • درد: احساس درد ثابت یا ضربان‌دار در مقعد و اطراف آن که ممکن است با تغییر حالت، نشستن و حرکت، اجابت مزاج یا سرفه بدتر شود. دردهای شدید به صورت سوزش و بریدگی احساس می‌شود.
  • خروج ترشحات بد بو از نزدیک مقعد: در صورتی که فیستول مقعدی به پوست باز شود، ترشحات بد بوی مقعدی که می‌تواند همراه با مدفوع نیز باشد بیرون می‌آید و بوی بدی متساعد می‌کند.
  • خروج ترشحات خون‌آلود و چرکی از اطراف مقعد: چرک و خون‌آبه‌ی تولید شده در فیستول مقعد می‌تواند از قسمتی که فیستول بر روی پوست سر باز کرده همراه با بوی بدی خارج شود که اغلب پس از خروج ترشحات درد فرد کاهش می‌یابد.
  • آبسه‌ مقعد راجعه (مکرر): آبسه‌های تکرار شونده در ناحیه‌ی مقعد نه‌تنها دلیل ایجاد فیستول مقعد است بلکه نشانه‌ای از وجود آن نیز هست.
  • تورم و قرمزی اطراف مقعد و درجه حرارت بالا (تب): با شدت گرفتن التهاب فیستول، عفونت ناحیه آن‌قدر پیشرفته می‌شود که منجر به درگیر شدن کل بدن، تب و لرز و احساس خستگی در بدن و تورم پوست اطراف مقعد به دلیل التهاب ناحیه خواهد شد.
  • بی‌اختیاری مدفوع: در برخی موارد ممکن است ناتوانی در کنترل مدفوع و گاز روده رخ دهد.
  • قابل رویت شدن سوراخ فیستول: در نهایت فیستول مقعد می‌تواند آن‌قدر پیشرفت کند که با چشم در پوست نواحی اطراف مقعد مشاهده شود.

در صورتی‌ که هریک از نشانه‌های گفته شده را در خود احساس کردید، بهتر است برای جلوگیری از پیشرفت بیماری و بررسی و پیگیری بیشتر به پزشک متخصص مراجعه کنید.

ن خشک باشه عفونت نمیکنی.همیشه بعد دستشویی کردن و شستشو خشک کن

دوستم فیستول هم باشه سوراخی وجود نداره. خارش هم دارم و بعضا سوزش. ببخشید هر قدر خودمو تمیز میشورم بعد یکی دو ساعت میخوام بخاطر رطوبت دوباره بشورم اول با دستمال پاک میکنم ببینم چی هست. احساس میکنم ببخشید آلوده به مدفوعه یه ذرررره.  سکته میکنم دیدنی

دوستم  فیستول هم باشه سوراخی وجود نداره. خارش هم دارم و بعضا سوزش. ببخشید هر قدر خودمو تمیز میش ...

برو دکتر خواهری هرچقد بمونی بدتر میشه خدایی نکرده.شایدم همون شقاقه نمیدونم😟