2777
2789
عنوان

خنما بياين زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 58 پست
پشت هر عروس خوبی یه خواهر شوهر خوبه    

والا بعضیا خواهر شوهر خولی هستن ولی عروسه خیلیی عروووسه😉

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالب بود برام

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
آری آری😍پاییز فصل عاشقی😐😍😗تبریک میگم بهتون عزیزم خوشبخت باشید😍😍😍

مرسی شما هم همينطور

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

احساس میکنم زن داداشت خیلی چاپلوسه البته یه حسه مطمئن نیستم 

نه اتفاقا اولين باره خودم ديدم حسشو گفته تعجب کردم از مهربونيش

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
نه اتفاقا اولين باره خودم ديدم حسشو گفته تعجب کردم از مهربونيش

شک نکن به خوابی برات دیده هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره😂😂😂😂 البته ببخشید ایجوری میگما والا از بس خوبی نکرده یبارم ازین کارا کنه ادم باورش نمیشه😀

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
شک نکن به خوابی برات دیده هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره😂😂😂😂 البته ببخشید ایجوری میگما وال ...

اره واقعا نه بنظرم با خواهرهاش دعواش شده 

واي ديدم چشام در اومد واقعا اولين باره تو ملع حام اينجوري بيان کرده خخخخخخخ