2777
2789
عنوان

کمک 😭😭😭

130 بازدید | 19 پست

دیروز منو شوهرم باهم دعوا کردیم

قضیه سراین بود که نت برام نمیگیره کلاهرماه همینطوره .

اونم دو‌روزه سرماخورده اصلا محلم نمیزاره بااینک کلی بش رسیدم‌

خلاصه دعوای بدی بام کرد چون دیدم اقا نه بام حرف میزنه نه برام ش میفرسته که سرگرم بشم منم بش گفتم پس منو ببر خونه اقام

از اینجاخسته شدم و....

اونم تنهایی داش واسه خودش غذامیخورد ی دفه حمله کرد سمتم از گردن منو گرف وعربده میکشید منم متاسفانه میشناختمش ادم عصبی هستش زبون ب زبونش گذاشتم ولی اصلا بی ادبی نکردم فقط سعی کردم ازحقم دفاع کنم

بعدش نزدیک بیست دقیقه عربده و جیغ بلند میکشید و مث دیوانه ها میزد تو سرخودش

.......

خلاصه رچی از دهنش دراومد نثار پدر ومادرم کرد که بیچاره ها کلی احترام بش میزارن و تو این ماجرا هیچ نقشی نداشتن هرچی جلوش بود شکوند حتی سوپی که براش درست کرده بودم رو ریخت توظرف شویی

خیلی دلمو شکوند خیییییلی

بعدش اومد ک بام حرف بزنه بغلم کردوبوسیدم بعدش گف برنامت چیه؟! درسته این رفتارا؟ منم گفتم معلومه که نه منکه چیز زیادی نخواستم

خب از این به بعد یارانمو حداقل بریز ب حسابم که اندازه ی نت خریدن و واجبی خریدن پول داشته باشم.

بعد یکم‌فکرکرد گف

پاشو ببرمت خونه اقات چندروز بمون

الان من از دیروز عصر اینجام و‌اقا فقط ی بار زنگید که اونم گف چرا بت زنگ زدم ج ندادی منم گفتم دسشویی بودم بعد ناراحت شد خدافظی کرد😐

حالا زنگ زد گف منو گذاشتی تو این وضع و رفتی  پاشو بیا و ازاین حرفا...

بش گفتم تو بیا دنبالم گف من حال ندارم نمیتونم اسنپ بگیر بیا

نمیدونم برم یا بزارم خودش بیاد

فک نکنم بیاد دنبالم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت ازش چیزی میخوای بازبون نرم و لطیف ازش بخواه یه جوری زبونت نرم باشه که مار را از لانه بکشه بیرون 

وقتی عصبیه زبون به زبونش نزار 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

عزیزم همسرت بیماری اعتیاد نداره؟ چیزی مصرف نمیکنه؟؟؟

آخه این رفتارا آشناس .

حالام بنظرم نرو. دو سه روز بمون تا خودش میاد دنبالت.

بگو رو به راه شدی بیا دنبالم.

در ضمن در مقابل آدمای عصبی سکوتو سرلوحه زندگیت کن  چون جواب بدی آسیبش فقط به خودت میرسه.

حالا دو سه روز نت نمیداشتی چیزی نمیشد که رسوندی به دعوا.

بیشتر مراقب باش

یعنی چی خفم میکنه اخه دوسندارم زیادم فاصله بیوفته بینمون

میگی بهت حمله میکنه....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
عزیزم همسرت بیماری اعتیاد نداره؟ چیزی مصرف نمیکنه؟؟؟ آخه این رفتارا آشناس . حالام بنظرم نرو. دو سه ...

میتونم دو سه روز بمونم ولی نمخوام فاصله بیوفته بینمون نمیدونم دودلم😖

میگی بهت حمله میکنه....

اره اما نه ب اون شدتی ک نتونم مهارش کنم تقصیرخودمم بود ک عصبی شد ولی از این ناراحتم ک نیازای اولیمو برطرف نمیکنه بعدشم کلی فحش بد داد ب خونوادم

پاشو برو خونتون بابا.فردا میگه بی معرفتی منو تو مریضی تنها گذاشتی رفتی.همه تنهاییم.روزا همه تو خونه تنهان.شوهرای بیچارمون صب تا شب سگ دو میزنن واسه پول.تو این خراب شده کار نکنن چکار کنن.رو اعصابش نرو..سعی کن اروم و شبور باشی.واسه خودت سرگرمی درست کن.