2777
2789
عنوان

جهیزیه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 40 پست
اخه با وجود مشکلات مالی شدید که داشتیم(تازه خونه خریدبم و مقروض بودیم) بازم بیمه رو پرداخت کردیم دلم ...

از وام بیمه عمر استفاده میکنی؟ اگه استفاده نمیکنی بیمه عمر دو زار نمی ارزه... بیمه عمر چیه قلک بزار سالی یه تیکه طلا براش بخر ... الان با ۱۰۰ تومن میشه جهیزیه داد که ۲۰ دیگه بشه؟

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای کاش. ماهم نمیکردیم

ما بیمه کردیم سالی دوملیون میریزیم به حساب بعد بیست سال چیزی حدود یک میلیارد و خورده ای بهمون میدن.البته بازم بستگی داره چند سال بیمه بزیزی.مثلا میشه 18 سال بریزی یا 25 سال.مبلغی که میدن متفاوت هستش.ما گزاشتیم که این پول و در اینده خرج هزینه تحصیلش برای خارج از کشور بکنیم.

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
بيمه عمر خوبه عاليه  ولي اگه ميشد مثلا هروقت ميتونيد يه تيكه طلا شكسته حتي در حد يك گرم بخريد ...

اره چه اشتباهی کردیم همون چنتا تیکه هم که داشتو فروختیم مامانم برای زایمانم گردنبند اسمشو داد که اگه بود الان شش ملیون می ارزید 

راستش منم دقیق نمیدونم توی بیست سالگی چقدر میدن 

اخه 100 ملیون خیلی مبلغ خنده داریه.باید دقیق تر برید دنبال این که چه مبلغی میدن.ما خیلی تحقیق کردیم و توی همه بیمه ها بیمه پاسارگادو سامان بیشترین سود و میدن که توی این دوتا به این نتیجه رسیدیم سامان بهتره.در ضمن مبلغی که سالیانه میدین میتونین قسط بندی کنین..

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
وامش که بیستو چهاردرصده اصلا به صرفه نیست

خب همین فردا برو تسویه کن و شرش رو بکن... هزار درصد حق با همسرته و به قولی جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته... ولی در مورد دومی همسرت داره خودخواهی میکنه

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
اخه 100 ملیون خیلی مبلغ خنده داریه.باید دقیق تر برید دنبال این که چه مبلغی میدن.ما خیلی تحقیق کردیم ...

نه اینکه بهمون نگفته باشن حتی توی قراردادی که بستیم هم نوشته سده منتهی من الان حضور ذهن ندارم شوهرم میدونه