2777
2789
عنوان

جهیزیه دخترم

1171 بازدید | 40 پست

بچه ها من دخترم که دنیا اومد بیمه عمر واسش درست کردیم هر سال یه مبلغی رو میدیم تا بیست سالگیش بهمون صد میلیدن بپردازن(مثلا گذاشته بودیم برای جهیزیش) الان پنج سالشو دادیم شوهرم میگه با این اوصاع اقتصادی و گرونی پونزده سال دیگه با این پول فقط میتونیم یه جعبه پلاسکو بخریم میگه دیگه بیمه رو ادامه ندیم من قبول نکردم و قرار شد خودم بدم این یکی از ناراحتیامه

حالا ناراحتی دومم اینه که قرار بود از نیمه دوم امسال اقدام کنیم برای بچه دوم (دخترم شش سالشه خودمم تنبلی تخمدان دارم) شوهرم کلا زده زیر همه چیز میگه همین یکی بسه توانشو ندارم از پس هزینه ها بر نمیایم خیلی ناراحتم شما میگید چی کار کنم فقط نگید حق با شوهرته چون دخترم خیلی امیدوار بود که بچه دوم بیاریم خیلی تنهاس خودمم اگه تخمدانام از کار افتاد چی اوصاع اقتصادی که همینطوری نمیمونه. بعدشم من اصلا تک فرزند دوس ندارم چه طوری راصیش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه رو نمدونم ولی بیمه عمر رو بهتر ک ادامه ندین.....مام اول قصد داشتیم اینکارو بر بچمون بکنیم بعد حساب کردیم دیدیم نمی ارزه......بعدش میگن ۲۰ سال بعد مثلا ۱۰۰ تومن بهتون میدیم اخه ۱۰۰ تومن الانشم ارزش نداره چ برسه ۲۰ سال بعد

بیمه عمر واقعا اشتباهه، یکبار پدرم حساب کرد به پول اون موقع انگار پونصد تومن الان بدن بهت، اگر اون پولو هرچند ماه یکبار یک تکه کوچیک طلا بگیری نگه داری خیلی بهتره

خب وقتی از نظر من حق با شوهرته که نمیتونم چیز دیگه ای بگم

اگه اوضاع خوب بود آره بهتر بود آدم دو تا بچه داشته باشه ولی الان وضعیت خیلی ناجوره همون برسیم یدونه بچه رو درست و بدون کمبود و با توجه کامل بزرگ کنیم شاهکاره

🌷

میگه علی اقا(از همکاراش)از پولی که برای جهیزیه دختراش گذاشته بود کنا فقط میتونه دوتا یخچال بخره همش به شوهرم میگه حماقت نکن اگه هوسه یدونه بسه   اخه این چه منطقیه

استارتربخش  دوم مشکلت دقیقامشکل منه بااین تفاوت که دخترم 9سالشه وشوهرمم اصلاهمکاری نمیکنه من فقط الکی دارم دارومیخورم این ماه خیلی امیدداشتم وپریودشدم چندساعت پیش به شوهرم میگم 16ماهه من عذاب کشیدم وهمه داروهاروخوردم حالاتویک قدم برداریه آزمایش بروبده میگه ولش کن همین یکی بسه .به خداخسته شدم دیگه دخترم خیلی تنهاست دلم واسش میسوزه😢😢😢😢😢

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
بچه رو نمدونم ولی بیمه عمر رو بهتر ک ادامه ندین.....مام اول قصد داشتیم اینکارو بر بچمون بکنیم بعد حس ...

شوهرمنم بیمه عمرمیریزه سالی دومیلیون فکرکنم اگه گرون نشده باشه تاحالاولی منم فکرمیکنم فقط پول ازدست دادنه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

در مورد بیمه حق با همسرتونه ولی در مورد بچه من صد در صد با شما هم نظرم، چون اگر عمرتون بگذره دیگه برگشت پذیر نیست، گاهی یک بچه پر روزی میاد که کل زندگی آدم بهتر میشه

همه چی ک بچه نیست خانومی.یکی داری خداتو شکرکن تنش سالم باشه تو این اوضاع اقتصادی ظلمه ک ب فکر ی بچه دیگه باشی.به ایندشون فک کن.

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

خوب عزیزم حق داره ،شما یه لحظه به پوشک فکر کن ،بعد به پی پی بچه دوم فکر کن!!!! بچه میخوای حالا؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!