2777
2789
چه همسر خوبی  چون خانمها دوست دارن شوهرشون حتما بره بیرون . حتی اگر نیاز نداشته باشن . خدا خی ...

اره مرد حتی اگه پولدارم باشه خونه بشینه بده..یه جمعه شوهرم خونس تا ظهر میخوابه انقد اذیت میشم..

پونیووووووو    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ازخدای مهربون میخوام به دل های پاکمون نگاه کنه. زندگی همه خوب بشه. که کسی محتاج نباشه وزندگی ها آسون بشه همه بگید آمین👌👌🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا بابت همه چی شکرت🙏🙏

نظر منم اینه اگه داشتم اول یه ویلای عالی تو یه شهر خوب. مقدارش هم تو بانک. به یه خانواده محتاج هم کمک میکردم تا ساپورت بشه. بعد هم مسافرت.

خدایا بابت همه چی شکرت🙏🙏
میرفتم هلند مامانمو بابامو داداشمو ابجیمو شوهرشو پسرشو هم با خودمون میبردم یکی یه خونه میخریدم برا ...

عزیزم اینایی ک گفتی پولش ده برابر ميشه 😁

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

سپرده ميكردم تو بانك و ماهي خدا تومن سود ميگرفتم و فقط دنبال تفريح..مطالعه..تحقيق بودم..كسي كه اينقد پول داشته باشه حالا حالا ها دنبال كم شدن ارزش پولش نيس..و اينكه حتما با سود پولم چنتا خونه مي گرفتم رايگان تا سه سال ميدادم به اينايي كه تازه ازدواج كردن و مشكل مسكن دارن بعد سه سال هم ازشون ميگرفتم ميدادم به بعدي واقعا لذت بخشه برام اينجوري هم سرمايم حفظ شده هم دست خلق الله و گرفتم..شرو ميكردم به ساخت كلكسيون ها..مثل كلكسيون اسكناس..ولي واقعا پولي كه از حد نياز ادم بالا تر باشه به چه دردي مي خوره جز اينكه ادمو حريص تر كنه..همين كه در سطح متوسطيم شكر خدا راضي ايم ...