2777
2789
عنوان

گوجه فرنگي

| مشاهده متن کامل بحث + 3375 بازدید | 95 پست
🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆 ...

خدا كنه پايين بياد

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
اخ دلم میخواد دلار و طلا قیمتش برگرده به اول یه کم بخندیم به این کسایی که احتکار کردن تو این مدت&nbs ...

اخه بدبختي اينه اونا كه خريدن اكثرا كله گنده ها هستن بخواد بياد پايين هم نميزارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقت کردین ماها پوستمون کلفته هر چی گرون میشه بیشتر میخریم ازش ولی من واقعا نمیخرم انبار کنم هیچی در ...

منم همینطورم وقتی چیزی گرون میشه اصلا نمیخرم.

نیم کیلو رب فله دارم دارم با اون قناعت میکنم.اگرم چیزی بخرم کم.دیروز موز کیلویی۱۲تومن بود ۴تا دونه خریدم واسه بچه هام.حالا خودمو شوهرم موز نخوریم چیزی مون نمیشه.

سالادکاهو درست کردم با کاهو و خیار و هویج و پیاز.حالا گوجه نباشه طوری نمیشه.

مردم ما چرا انقد هول میزنن؟؟؟!!!!!

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

اخه محصولات باغی چرا گرون بشه اینقد دیگه موز و گوجه و سیب زمینی و .... حالا بر فرض حمل گرونتر شده مگه رو هر کیلو چقد باید بکشن ۱۰۰ تا تک تومانی رو هر کیلو بکشن  تمام هزینه های گرونی کارگر و حمل و بسته بندی و .... اینا جبران میشه 

يادش بخير زمان گوجه كه ميشد مامانم اينا ميخريدن يسري خوباش رو فريز ميكردن برا زمستون مابقي رو   ...

میشه بگین چطوری گوجه رو فریز میکردن؟بدون پختن میذاشتن فریزر ؟ با پوست؟

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)

منم بچه بودم مامانم یک کشو فریزرو پر گوجه درسته میکرد هر وقت میخاست قبل غذا درست کردن در میورد تا یخش باز شه ، باپوست میذاشتن ولی الان بریزی تو مخلوط کن وبعد بسته بندی کنی بهتره  ولی من بعد از میکس کردن گوجه میزارم تا ابش جمع بشه بعد بسته بندی میکنم برای املت ولوبیا پلو و استانبولی و خیلی چیزهای دیگه عالیه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

مامانم گوجه درسته رو ميذاشت فريزر ، ميشست و فريز ميكرد بدون هيچيبعد تو زمستون برا ابگوشت استفاده ميكرد بيرون مياورد اب جوش كه ميريخت پوستش كنده ميشد اون زمان گوجه زمستون رنگ نداشت اينا قرمز بودن خوب بود 

يكي از دوستان ميگفت همين گوجه رو خورد ميكنه به مقداري كه لازمه تو پلاستيك يا ظرف ميزاره تو فريزر هر دفعه يه تيكه بيرون مياره استفاده ميكنه 

اخ دلم میخواد دلار و طلا قیمتش برگرده به اول یه کم بخندیم به این کسایی که احتکار کردن تو این مدت&nbs ...

دقيقا😂😂😂👌🏻👌🏻👌🏻

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
منم خيلي دلم ميخواد دلار و طلا بياد پايين اما متاسفانه ارزوي محاله عمرا پايين نميادش

خدا رو چه ديدي شايد يه معجزه شد

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
مثلا من الان ٥ تا رب دارم تو خونه كه البته كمه معمولا ٢٤ تايي ميگيرم كم كم استفاده ميكنم البته فكر ك ...

ما فعلا يه دونه ديگه دارم

ولي به نيت گرون شدن نخريدم شوهرم معمولا تعداد ميگيره

همه چيو از پوشك تا رب و پودر وبقيه چيزارو 

ولي به نيت گروني و احتكار نميخريم چيزيو