2777
2789
عنوان

گوجه فرنگي

| مشاهده متن کامل بحث + 3375 بازدید | 95 پست
اينجا ايران است  مگه نميدوني همه چي حباب داره حتي نوار بهداشتي 😂

دقت کردین ماها پوستمون کلفته هر چی گرون میشه بیشتر میخریم ازش ولی من واقعا نمیخرم انبار کنم هیچی در حد نیاز فقط 

مگه شما خريدتون روزانه است ؟ يعني هر روز كه ميخوان غذا درست كنيد ميريد و وسايلش رو ميخريد؟ 

يعني هيچ چيزي تو خونتون موجود نيست كه ازش استفاده كنيد؟ من تعجب ميكنم واقعا

اينجا ما خريدامون روزانه است ولي اگه يك ماه بيرون نرم تو خونه من وسيله هست كه شكما رو سير كنم 

يادم پارسال مهمون اومد برام بعد يهو سيل و طوفان شد تا يك هفته اين مهمونا مونده بودن پيشم اينا هي حرص و جوش ميخوردن گفتم بابا تا يك ماه هم باشين غذا دارم براتون نترسين

البته يكيشون خيلي بريز بپاش ميكرد خودش هم ميخواست اشپزي كنه يه خورش درست ميكرد يه بطري روغن رو تموم ميكرد در صورتي كه اون مقدار روغن برا زمان مهموني من يك هفته دوام مياورد حرف هم نميشد زد مهمون بودن

شما هم يخورده دستتون رو نگه داريد و زمان وحشتناك گروني نريد حتما همون جنس گرون شده رو بخريد از چيز ديگه استفاده كنيد  تا بياد پايين

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقت کردین ماها پوستمون کلفته هر چی گرون میشه بیشتر میخریم ازش ولی من واقعا نمیخرم انبار کنم هیچی در ...

منم نميزارم شوهرم بخره

هرچيزيو به اندازه نياز فقط ميخريم

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
مگه شما خريدتون روزانه است ؟ يعني هر روز كه ميخوان غذا درست كنيد ميريد و وسايلش رو ميخريد؟  يع ...

مايه هفته مسافرت بوديم

هيچي تو يخچال نداريم فرستادم همسرمو خريد گوجه خريد ٦ونيم

مادرشوهرم ميگه ٤خريدم من واسه همين پرسيدم

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
رب بکشه پایین? ببخشیدا فعلا ک خداکنه ک رب کاری نکنه ملت مجبور شن بکشن پایین😂😂😂😂

😂👌🏻

منم نميزارم شوهرم بخره هرچيزيو به اندازه نياز فقط ميخريم

من و همسرم خیلی رعایت میکنیم باید از خودمون شروع کنیم تو هر چیزی همین خرید کردن که واقعا الان تمام فروشگاه ها رو مردم خالی کردن مگه قراره قحطی بیاد اخه چه کاریه خیلی از فروشنده ها قیمت هاشون رو خودشون بردن بالا چکن استقبال مردم زیاد شده

من و همسرم خیلی رعایت میکنیم باید از خودمون شروع کنیم تو هر چیزی همین خرید کردن که واقعا الان تمام ف ...

دقيقا همينطوره👌🏻👌🏻

دقيقا همينطوره👌🏻👌🏻

مامانم بهم زنگ زده که برو خرید واسه چند ماه میگن چیزی پیدا نمیشه گفتم مگه میشه برفرض خریدم کردم اخرش که تموم میشه نمیخوام که واسه صد سال خرید کنم هر کاری بقیه بکنن ما هم میکنیم 

اخ دلم میخواد دلار و طلا قیمتش برگرده به اول یه کم بخندیم به این کسایی که احتکار کردن تو این مدت&nbs ...

منم خيلي دلم ميخواد دلار و طلا بياد پايين اما متاسفانه ارزوي محاله عمرا پايين نميادش

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
اخ دلم میخواد دلار و طلا قیمتش برگرده به اول یه کم بخندیم به این کسایی که احتکار کردن تو این مدت&nbs ...

🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆🙆😂😂😂😂😂😂😂

خدا کمک ...دایم نگاهی
مايه هفته مسافرت بوديم هيچي تو يخچال نداريم فرستادم همسرمو خريد گوجه خريد ٦ونيم مادرشوهرم ميگه ٤خر ...

منظورم فقط شما نبوديد كلي گفتم اخه رب گوجه چيزي نيست كه ادم دونه اي بخره يهو يه بسته ميخره ميزاره تا تموم شه يك سال طول ميكشه

مثلا من الان ٥ تا رب دارم تو خونه كه البته كمه معمولا ٢٤ تايي ميگيرم كم كم استفاده ميكنم البته فكر كنم فقط من اينكار و بكنم جاريم اينا دونه اي ميخرن يعني همون روز كه ميخوان غذا درست كنن ميرن خريد 

البته جا با جا فرق ميكنه حرف من اينه من كه تو جايي هستم كه مردم كم ميخرن و به قدر نيازشون هميشه اضافه بر سازمان دارم بعد اونجا كه قيمتا همش بالا و پايين ميكنه مردم چطور ذخيره ندارن؟