farimaham مدیر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 عنوان گوجه فرنگي | مشاهده متن کامل بحث + 3375 بازدید | 95 پست قيمتش اومد پايين گوياشده ٤٠٠٠تومنميگن طلا هم اومده پايينيعني حبابه؟ اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔 1397/07/05 | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 اخه بدبختي اينه اونا كه خريدن اكثرا كله گنده ها هستن بخواد بياد پايين هم نميزارن خدا لعنتشون كنه اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 منم همینطورم وقتی چیزی گرون میشه اصلا نمیخرم. نیم کیلو رب فله دارم دارم با اون قناعت میکنم.اگرم چیز ... 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 به صورت ناگهاني پوكيد مرگ بر گزارش زن😂 اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 اخه محصولات باغی چرا گرون بشه اینقد دیگه موز و گوجه و سیب زمینی و .... حالا بر فرض حمل گرونتر شده مگ ... عزيزم اينا دست پشت پرده سخودشون گرون ميكنن ديگهبيچاره مصرف كننده و توليد كننده اين وسط اينا ضرر ميكنن واسطه سود اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 میشه بگین چطوری گوجه رو فریز میکردن؟بدون پختن میذاشتن فریزر ؟ با پوست؟ بدون پوست بهتره خام فريز كن اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 منم بچه بودم مامانم یک کشو فریزرو پر گوجه درسته میکرد هر وقت میخاست قبل غذا درست کردن در میورد تا یخ ... منم مادرشوهرم درست كرده بهم دادهخيلي خوب ميشه اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔