2777
2789
عنوان

عکس سگمون

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 44 پست
ای خدا ژرمن. انقدر مهربون آنقدرررر خوبه بهش وابسته میشی. اخم کنی خودش میکشه که بخندی چند ۳ ماهش ای ...

دقیق نمیدونم اما هنوز شیر میخوره بهش شیر کم چرب دادم خودشو میخواد نزدیک پاهام کنه من بدم میاد نمیذارم 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگاه ازاینه ولی برلی شما هنوز توله س ببخشید نزاشت ازصورتش عکس بگیرم

عزیزممم این چقدرشه? 

ای خدا ژرمن. انقدر مهربون آنقدرررر خوبه بهش وابسته میشی. اخم کنی خودش میکشه که بخندی چند ۳ ماهش ای ...

میگم چند ماهه بزرگ حساب میشه ? این الان تقریبا اندازه ی گربست یا کوچیکتر . فک میکنم یکی دو ماهش باشه 

دقیق نمیدونم اما هنوز شیر میخوره بهش شیر کم چرب دادم خودشو میخواد نزدیک پاهام کنه من بدم میاد نمیذار ...

ببین خیلی مهربون. اما مطمعن شو واکسن زده باشه. گردن مرغ براش بگیر  و بپز. ریش ریش کن. عاشقشه.

اصلن بهش شیرینی جات نده براش بده. ی چیزی شبیه استخون. ویتامین. براش بخرید لیس میزنه و کم کم تموم میشه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من سگ میخواممممم   خدایا یه خونه ویلایی با چند تا سگ و گربه و پرنده لطفا!

خونه من اپارتمانه بزور تو بالکن گذاشتمش فقط واسه دو سه روز 

شیر پاستوریزه بهش ندیناااااو لاکتوز داره مریض میشه

یه ظرف آب همیشه نزدیکش باشه چون کم کم آب میخوره

بستنی و شکلات و چیزای شیرین هم ندزن زود قند میگیرن و نابینا میشن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ببین خیلی مهربون. اما مطمعن شو واکسن زده باشه. گردن مرغ براش بگیر  و بپز. ریش ریش کن. عاشقشه. ...

امروز میخوایم واسه واکسنش بریم.  واکسن هاری باید بزنه یا چی ? 

میتونه به نظرت الان گردن مرغ بخوره ? چون سینه مرغ رو ریش ریش کردم نخورد 

میگم چند ماهه بزرگ حساب میشه ? این الان تقریبا اندازه ی گربست یا کوچیکتر . فک میکنم یکی دو ماهش باشه ...

فک کنم دو سه ماهش. ۶ ماهش شه بدنش کشیده تر و عضلانی تر میشه. ی سال شه تکمیل‌. گوشاش سیخ میشه.

الان کف پا و دستش ببین. خیلیییی نمک و گوشتی‌ . عاشق کف دست و پاشم😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
امروز میخوایم واسه واکسنش بریم.  واکسن هاری باید بزنه یا چی ?  میتونه به نظرت الان گردن م ...

برای ما اصلن کله مرغ یا بال نمیخوره فقط سینه مرغ بااسکلت شناسنامه گرفتی براشون

تیکرم فقط برای دل خوشیمه برام دعاکنید که منم مادربشم😢😢
شیر پاستوریزه بهش ندیناااااو لاکتوز داره مریض میشه یه ظرف آب همیشه نزدیکش باشه چون کم کم آب میخوره ...

نه اصلا شیرینی نمیدم . پس چه شیری بهش بدم ? شیر گاو خوبه?

امروز میخوایم واسه واکسنش بریم.  واکسن هاری باید بزنه یا چی ?  میتونه به نظرت الان گردن م ...

خود دکتر میدونه. ما ی سال داشتیم شوهرم بخاطر بارداری من بردش. خیلی سخت بود دوریش چون خیلی مهربون.

مال ما عاشق گردن بود. سینه گوشتش سفت شاید دوس نداشته.