2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 162291 بازدید | 25376 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم بنظر من دیگه رژیم نگیر فقط با ورزش عضله هات رو قوی کن و بدنت رو سفت کن هر چی عضله قوی تر باشه ...

مرسی عزیزم ،تو فکرش بودم ...ی ورزشی هم پیدا کنم بدرد از دست رفته ها بخوره 😬😝 نمی تونم لباشگاه برم وقتش نیست...جایی هم هستم مربی بدرد بخور نداره اصلا که بخوام فکرشم بکنم 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
اقا من الان به این نتیجه رسیدم که به درک اصن هروقت اومد میبرم تحویل میدم شد که شد نشدم به درک جر خور ...

گناه داره انقدر انگولکش نکن 

فوقش فردا ببر  واسه انگل مگه یبار پیپی نمیخوان بگو اژدها که نداره سه بسته پیپی میخواید  نکنه میخوان احتکار کنن 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اتفاقا خیلی کار خوبی می کنن ...بچه ها از دست هم چیز میز می گیرن یکی بدونه بره بچه رو درمان کنه ویروس ...

اره ولی سخته ۳ نمونه پی پیییییی😭😭😭

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

راستی بامداد جان...خب من بخوام رژیم رواز فردا قطع بکنم باید چقدر بخورم که چاق هم نشم ...من الان 53:800هستم حالا می گیریم 54

باهاتون قهرم😭😭😭 چرا هیچ کس نپرسید که دوباره زندگی این همه ساعت کجاست؟  حالش خوبه یا نه؟&nb ...

قربونت برم چیشده؟چرا نارحتی فدات؟نارحت نشو خب بقیه شاید فکر میکنن کسی ک نیست وقت نداره یاشایدخودشون درگیرمشکلات زندگیشون هستن فدات.😘😘😘

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

عزیزم این نه @ بلکه این #  ببین @بامدادخمار بامدادخمار#   😆

با هوش من اون هشتگ بیده 

اگه بخوای کسی رو صدا کنی باید @ بزاری بعد اول اسمشو بنویسی مثلا بامداد یه لیست برات میاد از انواع کاربری هایی که اسمشون بامداد داره از توش کاربر مورد نظرتو پیدا کن نباید بین @ و اسم کاربر فاصله بزاری 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
راستی بامداد جان...خب من بخوام رژیم رواز فردا قطع بکنم باید چقدر بخورم که چاق هم نشم ...من الان 53:8 ...

وای خوش به حالت چقد وزنتو دوس دارم عشقی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
گناه داره انقدر انگولکش نکن  فوقش فردا ببر  واسه انگل مگه یبار پیپی نمیخوان بگو اژدها که ...

اره دیگه ولش کردم اگه تا قبل ۶ اثر کرد که کرد اگه نه دیگه هروقت کرد بخدا مخ خودم ترکید...کشت پیپیه باید ۳ نمونه تو ۳ روز باشه . خودمم صبح پری شدم شوهرمم کار داشت خونه نیومده هنوز اصن امروز ازون روزاس😂😂😂 نفهمیدم چ شد اصن

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
وای خوش به حالت چقد وزنتو دوس دارم عشقی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

فدات عزیزم ...رژیم راحته..ورزش پدر منو در اوورد..خیلی سختمه 🤕 متاسفانه رژیم باید قطع بشه ورزش باید بیشتر بشه 😂😂😂😂