2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 158677 بازدید | 25376 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کینوا  خریدم امشب درست کردم خیلی خوب بود انقدر سیر کننده بود که دل درد گرفتم یه فنجان کینوا 29 ...

چه خوب فرشته از کجا گرفتی قیمتش چقد بود؟

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
چه خوب فرشته از کجا گرفتی قیمتش چقد بود؟

تو نت سرچ کردم تو هر شهری نمایندگی داره ادرسشو پیدا کردم رفتم خریدم بنویس کینوا ارگانیک oab.

22تومن هر بستش.اگر هفته ای یه فنجون بخوریم دو ماه طول میکشه تا تموم شه.

فک کنم بیرزه اینجوری

🙃وزن  شروع: 81 🤗وزن هفته دهم:69/900.            🔒⏳وزن هدف:69/100       (😬کمر 73/5 ➖با سن  108 ➖ران57/5➖  بازو30/5)

کینوا از بهترین دانه های گیاهی بوده و به عنوان منبع غنی فیبر و پروتئین شناخته می شود، از این رو در میان پیروان رژیم های گیاهخواری و علاقه مندان به عضله سازی از طرفداران زیادی برخوردار است. مقاله «خواص کینوا – ۱۰ خاصیت کینوا برای سلامتی» مجموعه ای از مهمترین خواص کینوا برای سلامتی را بیان می کند.

کینوا به عنوان پروتئین گیاهی علاوه بر کمک به رشد ارگانیسم بدن، گرما و انرژی بدن را حفظ می‌کند و یک رژیم غذایی کامل و متعادل برای همه به خصوص برای گیاه‌خواران است و همچنین به علت دارا بودن فیتواستروژن از ایجاد سرطان سینه، بیماری‌های قلبی و پوکی استخوان جلوگیری می‌کند. کینوا سرشار از پروتئین و یک جایگزین عالی برای برنج محسوب می‌شود. این غله‌ی کامل باعث ایجاد سیری طولانی مدتی می‌شود. در ادامه با مهمترین خواص کینوا آشنا می شویم.

لاغر شدن بدون گرسنگی کشیدن آرزوی قلبی خیلی از خانم‌ها و البته آقایان است. دانه‌های کینوا درست همین کار را می‌کنند. به خاطر اینکه حاوی میزان زیادی پروتئین هستند و به طور طبیعی سیری ایجاد می‌کنند. علاوه بر این‌ها کینوا خیلی زود معده را پر می‌کند و جلوی پرخوری را می‌گیرد. باید بدانید که این دانه‌ها کم‌چرب هستند و شاخص گلیسمی پایینی دارند. برای همین جایگزین مناسبی برای پاستاها، نان و برنج محسوب می‌شوند. توجه داشته باشید که ۱۰۰ گرم کینوا حاوی حدود ۳۰۰ کالری است.

برای کبدهای آسیب‌دیده و شکم‌های نفخ کرده کینوا انتخاب فوق‌العاده‌ای است. این دانه‌ها در کشورهای آمریکای جنوبی به دانه‌ی طلایی و خاویار گیاهی معروف‌اند. کینوا حاوی فیبرهای غیر محلول در آب می‌باشد که آب را به خود جذب می‌کند. در نتیجه حجیم شده و باعث تحریک عملکرد روده‌ها می‌شود. باید بدانید که حدود یک لیوان از این دانه‌ها حاوی فیبری معادل یک برش نان کامل (سبوس‌دار) می‌باشد. اگر از مشکلات گوارشی رنج می‌برید بدانید که کینوا همان دانه‌ی مورد نیاز شماست.

وقتی صحبت از بیماری‌های قلبی عروقی است کینوا خواص خود را بیشتر آشکار می‌کند. این دانه‌های پرخاصیت نه تنها از رگ‌ها محافظت می‌کنند بلکه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را نیز کاهش می‌دهند. می‌پرسید چرا؟ به خاطر اینکه سرشار از فیبر هستند. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که فیبرهای محلول در آب ژلی تشکیل می‌دهند که اجازه نمی‌دهند کلسترول جذب روده شود. علاوه بر این زمانی که میزان کلسترول کاهش پیدا می‌کند رگ‌ها تمیزتر و بازتر می‌شوند و قلب در سلامت بالایی قرار می‌گیرد. محققان دانشگاه هاروارد معتقدند اگر روزانه ۲۵ گرم غلات مصرف شود، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی به میزان ۱۵ درصد کاهش می‌یابد.

🙃وزن  شروع: 81 🤗وزن هفته دهم:69/900.            🔒⏳وزن هدف:69/100       (😬کمر 73/5 ➖با سن  108 ➖ران57/5➖  بازو30/5)
تلقین نیست ۸۵کیلو بودم با قد ۱۶۰اصلا نمیتونستم غذا نخورم وقتی عصبی میشم فقط غذا میتونه ارومم کنه بعد ...

عزیزم امیدوارم خدا حاجتتو بده منم برات دعا میکنم.ولی خواهش میکنم یکی از اونایی ک براش یاسین میخونی من باشم.گرفتارم برام بخون چون دعادرحق دیگران زودتر برآورده میشه.

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

کینوا از بهترین دانه های گیاهی بوده و به عنوان منبع غنی فیبر و پروتئین شناخته می شود، از این رو در م ...

عزیزم مرسی حتما میرم میگیرم😚امیدوارم اینجا پیدا کنم

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

نییکی#  بامداد.خمار#  

سلام.من فردا میخوام اولین روز رژیم پروتین رو بگیرم.ایا صبح میتونم سیر و ابلیمو عسلمو بخورم؟درطول روز میتونم دمنوشامو بخورم؟

۶۸..۶۵/۱۰۰....۶۳/۷۰۰...62/400.۶۲/۴۰۰..۶۱/۱۰۰شدمممم۶۰...به هدف رسیدم..59/600
اونا چرا كوچيك شدن؟؟؟😱😱😱😱😱

چمیدونم.😖😖.هرچی کم‌کردم ازونا کم شدهههه😭😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒