2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 158331 بازدید | 25376 پست
اونجا چكار كردين اين مدتي كه من نبودم😒😒😒😒😒 ميبينم كه بارتون دادن از اونجا، قطع دسترسي شدي ...

سلام عزیزم سلام گلم، توجاییی آخه

جات خالی بود سه تا از بچه ها رو ترکوندن

تاپیک رو قفل زدن

چند روز پناهنده شدیم تو یه تاپیک دیگه

تا بلاحره، اومدیم خونه جدیدمون

اصلا یه وضعی بود

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
من هشت صبح ميرم دفتر تا ١ ميام سريع نهار ميپزم تند تند ميخورم ظرفا رو ميشورم يه ساعت ميخوابم دوباره ...

نمیتونی از روز قبل غذاتو آماده کنی یا برای دووعده درست کنی و وقت غذا درست کردن رو بزاری برای ورزش یا راه تا دفتر رو پیاده بری ؟؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بامداد جون  من تو دوران شیر دهی هستم ولی کنارش پسرم شیر خشک هم میخوره یعنی زیاد شیر منو ن ...

سلام گلم نینی چند ماهشه ؟؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
پنج ماهش تموم شده و غذای کمکی هم میخوره

اگه غذا میخوره میتونی رژیم رو شروع کنی ولی بجز رژیمت روزی دولیوان شیر کم چرب حتما بخور فست هم نگیر فعلا فقط کالری شماری و ورزش 

بچه ها من یه مشکلی دارم لطفا اگه راه حلی دارین که تنبلانه هم باشه بگین :) من کارمندم و صبحها که میر ...

عزیزم منم شاغلم قبلا میرفتم سرکار صبونه میخوردم ولی الان ساعت۶بیدار میشم‌صبونه میخورم بعد میرم 

اینجا زیاد سر بزن ادم انگیزه میگیره

سلام بچه ها  وزن-جدید-مبارک#  😍آفرین خیلییییی عالی کم کردید 

هر کی ام جایزه میگیره نصف-نصف#  

@pari95   پریناز چیکار کردی عزیزم بیا گزارش بده منتظرتیم. @نیییییییکی   جونم کجایی بیا ...

عزیز همون ۵۸ سه روز پیشم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
هشت ماهشه غذای کمکی هم میخوره

آره گلم میتونی بگیری فقط یکروز فست بگیر و شیر کم چرب حتما بخور تو رژیم  ورزش هم حتما داشته باش 

اگه غذا میخوره میتونی رژیم رو شروع کنی ولی بجز رژیمت روزی دولیوان شیر کم چرب حتما بخور فست هم نگیر ف ...

عزیزم همون رژیم که اولین صفحه هست. چون من با کالری شمار کرفس رژیم گرفتم چند ماهه وزنم ثابته چکار کنم ثابت نشه

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
سلام عزیزم حالت خوبه .؟چند کیلو شدی؟

سلام گلم خوبم 

۵۸ بازم شکر 😍😍💕

تلاش میکنم‌هفته بعد بیام ۵۷

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
شهرزاد جون میشه دستور دمنوش زیره و زنجبیل را بدی من یه بار درس کردم بدمزه شد.

گلی من میریزم تو لیوان آبجوش میریزم روش درشو میذارم بعد ۷ دقیقه ای صاف میکنم میخورم ... مزش مهم نیست هر مزه ای بده بخورش مهم اینه لاغر میکنه😂😂من دور از جونت کوفتم باشه میخورم اگه لاغر کنه😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم