2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 158657 بازدید | 25376 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز اولین بار تو عمرم بود که 500 کالری خوردم یک ساعت ربع هم ایروبیک 

امتحان استخدامی دارم امروزم میخوندم ضعف کرده بودم 

انشاءالله از بعد امتحان شروع میکنم شدید 

ولی تا اون موقع روزی هزار تا میخورم

میشه به منم یاد بدی؟هر کاری میکنم نمیشه

عزیزم برو بالا با دقت به نوشتن بامدادخمار توجه کن، بدون فاصله بدون خط، پشت هم نوشته بامدادخمار، و یه تصویر پروفایلشم توجه کن، حالا اول @ بزن بعد بدون فاصله تایپ کن بامدادخمار یه لیست باز میشه از تو اون لیست انتخاب کن

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
بچه ها چالش شکم ندارین که بیایم مثلا اندازه دور شکممون روبفرستیم شاید یخرده روحیه گرفتیم😑😑

اقا من به شخصا موافق خیلی خوبه

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@بامدادخمار ‍  #چالش.لاغری

عزیزم بازم نشد که باید رنگش ابی بشه گلم، تا بامداد متوجه بشه اینجوری @بامدادخمار  

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
😂😂😂

نخند توضیح بده تا درست شه براشون، من دیگه بهتراز این نمیتونم توضیح بدم از صبح تا حالا همش اموزش استفاده از نی نی    سایت دادم