2777
2789
عنوان

چالش زندگی سالم و لاغری (بامداد خمار) دوره جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 158195 بازدید | 25376 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علتش عملیات سوسکی دیشبه راهش باز شده😀😀

وای مائده جون عملیاتمون دیشب پیروزی چندانی دربر نداشت  من  نیم ساعت قبلش حس کردم دارم پری میشم بشوهرم گفتم   اونم گفت ای خاااک    

خلاصه عملیات بدون فتح و دسترسی به نقطه ی اصلی برگزار شد    

سلام خانمای لاغر و بی بی فیس و سیکس پک و تراشیده و نخراشیده   شوخی کردم نخراشیده اونایی ان که ...

😅😂😂😂😂

بلا نگیری

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

یه سوال من برای شام بادمجان داشتی و قارچ و خیارشور و کلم کاهو میخوام قاطی پاتی کنم بخورم الان کالری بادمجان که صفره، کالری قارچ چی حساب کنم؟ کالری خیارشور چی ؟

🙃وزن  شروع: 81 🤗وزن هفته دهم:69/900.            🔒⏳وزن هدف:69/100       (😬کمر 73/5 ➖با سن  108 ➖ران57/5➖  بازو30/5)
سلام من ۶۲ کلیلو هستم میخوام بشم ۵۶  اگه بشه چی میشهههه    

منم ۶۶ بودم گفتم اگه بشه چی میشهههه 😆

ولی شد اینجا همه چیزای محال حال میشه 😆😆😅😂😂

چی گفتم 😒

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم