2777
2789
عنوان

تاوان

| مشاهده متن کامل بحث + 4972 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومی بجای تاپیک دوباره زدن زود کپی کن برای مخاطبینت احترام قائل شو لطفا

ببخشین عزیزم .اخه کلی وقت گذاشتم از قبل تایپ کردم. البته الانم حدود ۵ دقیقه نتم قطع شده بود وگرنه نمیخاستم معطلتون کم

علی قبول میکنه و با مینا (دختر داییش) میرن خونه ی محمد. سمانه که کینه ی زهره رو به دل گرفته بود شدیدا با مینا صمیمی میشه وبعدم لابه لای حرفاش به علی میگه حیف این دختر با این همه علاقس که بهش بی محلی کنی. چیزی نمیشه که چند وقت شرعی باهم باشید تا همه چی عادی بشه  و از این همه تب وتاب بیفته.بعدم میگه آخه زهره جون که درگیر بیماری ریحانست براش خیلی مهم نیست شما چکار میکنید.

اون شب میگذره و چند شب بعد سمانه از محمد در مورد علی میپرسه و میفهمه که نقشش جواب داده و علی با مینا صیغه رو تا ۶ ماه تمدید کردن. سمانه خیلی سر حوصله میره یه کادو برای مینا میخره و شام دعوتشون میکنه و حسابی سنگ تمام میذاره و به علی میگه بعد از این مینا خواهر منه . اگه خواستین تو جمع دوستان بیایید مینا رو حتما بیارین . من نمیذارم بهش بد بگذره.

وقتی شوهرم اینا رو تعریف کرد دقت کردم دیدم توی خیلی از مجالس ما سمانه رو با یه خانم غریبه می دیدم که سمانه خیلی تحویلش میگرفت و به همه میگفت مثل خواهرمه.و فهمیدم این همون میناست. علی اون موقع برای شوهرم درد دل کرده بود که مثل خر توی گل گیر کردم و واقعا مینا رو هم دوست دارم نمیتونم کنار بذارمش . شوهرم بهش گفته بود ظلم بزرگی داری میکنی.زن به اون خوبی داری چرا اذیتش میکنی.علی هم گفته بود اتفاقا زنم شک کرده ولی همش سرشو به ریحانه گرم میکنه که چیزی نفهمه و گرنه همه ی فامیل دارن در مورد ما حرف میزنن.

ببخشین عزیزم .اخه کلی وقت گذاشتم از قبل تایپ کردم. البته الانم حدود ۵ دقیقه نتم قطع شده بود وگرنه نم ...

اگه از قبل تایپ کردی چقد طولش میدی۴۵مین شده

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

۶

چن وقت گذشت و ما رابطمون با اونا خیلی کم شد . شوهرم خیلی از دست علی ناراحت بود برای همین رفت و آمدمونو کم کرد. بعد از مدتها یکی از دوستان مشترک تماس  گرفت و خبر داد متاسفانه ریحانه توی ۵ سالگی فوت کده و ما داریم میریم برای سر سلامتی به زهره اگه میخای توهم بیا. دلم شکست خیلی برای زهره ناراحت شدم حدودا دو سه سالی بود ‌که خیلی ازش خبر نداشتم . آماده شدم  و با دوستام رفتیم. با کمال تعجب دیدم دارن میرن خونه ی بابای زهره وقتی علتشو پرسیدم فهمیدم که زهره و علی یک سال با هم قهرن و زهره تقاضای طلاق داده ولی هنوز به نتیجه نرسیده. علی دوساله که کاملا با مینا زندگی میکنه. و توی بدترین شرایط جسمی ریحانه زهره رو تنها گذاشته بوده. و روزهای آخر که ریحانه سراغ باباشو میگرفت علی حتی حضورشو ازش دریغ کرده بود.

وقتی زهره رو دیدم باورم نمیشد ....چقدر لاغر شده بودو شکسته .اما مثل همیشه صبور و با وقار . لب از لب باز نکرد هیچ گله ای از علی نکرد. فقط میگفت خدا شاهدو ناظره.

۶ چن وقت گذشت و ما رابطمون با اونا خیلی کم شد . شوهرم خیلی از دست علی ناراحت بود برای همین رفت و آم ...

وااای😭😭😭😭

خدا💚 بزرگ ترین ترین ثروت انسانه و این ثروت قابل قیاس با هیچ خوشبختی دنیوی نیست.

جقدر از علی حالم بهم میخوره عوضی زن بدبختش درگیر بیماری دخترشه این رفته زن صیغه کرده نامرد

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸
اگه از قبل تایپ کردی چقد طولش میدی۴۵مین شده

به خدا از قبل تایپ کردم وای نمیدونم چرا سرعت نتم اومده پایین. متنای کوتاهو زود ارسال میکنه اما متنای طولانی رو ارور میده . دقت کنی دارم متنامو چند قسمتی میکنم میفرستم

جقدر از علی حالم بهم میخوره عوضی زن بدبختش درگیر بیماری دخترشه این رفته زن صیغه کرده نامرد

اسم کاربریتون جالبه😍😍

به خدا از قبل تایپ کردم وای نمیدونم چرا سرعت نتم اومده پایین. متنای کوتاهو زود ارسال میکنه اما متنای ...

باشع عزیزم بفرس دخترمم بیدار شه بعدا میخونمت😘😘