2777
2789
عنوان

اگه راه کاری دارین بیاین لطفا

75 بازدید | 9 پست

پسرم اصلابه سرمشق هاش علاقه نشون نمیده هیچ طوری نمیتونم علاقه مندش کنم یکم تمرین کنه خوراکی هم خریدم فقط به خاطر خوراکی دوتا مینویسه میزاره کنار دست چپ هم هست خیلی بد مینویسه 

روزهای خوب هم میاد........

وای گلم منم از مشق متنفر بودم بچه حق داره 😩 یادمه به زور درس میخوندم باز خوبه شما تشویقش میکنی ما رو که نیشگون میگرفتن معلممون هم که ما رو میزد هی با چه فلاکتی مشق مینوشتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد گیر ندع

بعضی وقتا بهش هیچی نگو تکالیفشوانجام نده معلم دعواش میکنه و خودش میفهمه که باید انجام بده

تجربه ثابت کرده که بچها با تشر معلم بیشتر مشقو مینویسن تا تشر مامانا

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
زیاد گیر ندع بعضی وقتا بهش هیچی نگو تکالیفشوانجام نده معلم دعواش میکنه و خودش میفهمه که باید انج ...

اخه برا معلما اصلا مهم نیست کی یاد گرفته یا نه همینطوری هرروز میره سراغ کلمه جدید الان دوتا کلمه یاد داده پسر من هیچ کدومو بلد نیست 

اخه برا معلما اصلا مهم نیست کی یاد گرفته یا نه همینطوری هرروز میره سراغ کلمه جدید الان دوتا کلمه یاد ...

مهم نیست

ولی کسی که تکالیفشو انجام نداده باشه معلم دعواش میکنه

پسر شمام نیازبه دعوای معلم داره تا تکالیفشو جدی بگیره

الان شما همش بهش گیر بدین توجه نمیکنه

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
وای گلم منم از مشق متنفر بودم بچه حق داره 😩 یادمه به زور درس میخوندم باز خوبه شما تشویقش میکنی ما ر ...

الان معلما زیاد خودشونو اذیت نمیکنن منم انقد حرص میخورم دوست ندارم پسرم تو کلاس بی عرضه باشه به هر دری میزنم تا یکم علاقه مند بشه 

الان معلما زیاد خودشونو اذیت نمیکنن منم انقد حرص میخورم دوست ندارم پسرم تو کلاس بی عرضه باشه به دری ...

خب عزیزم یک کاری کن علاقه پیدا کنه با وعده جایزه ای چیزی شاید اینطوری بتونی به مشق تشویقش کنی

خب عزیزم یک کاری کن علاقه پیدا کنه با وعده جایزه ای چیزی شاید اینطوری بتونی به مشق تشویقش کنی

دنبال یه راه میگردم اخه با خوراکی هم نمیشه هروز باید 10 تومان خرج کنم تا یه خط بنویسه