2777
2789

سلام خانوما من دوشب پیش با درد پریودی و سفت شدن شکم رفتم بیمارستان تا ویزیت بشم منو معاینه لگنی کردن وبعدش کلی دعوا ک من میخام سزارین بشم چرا معاینه قبول نکردن خلاصه منو بستری کردن تا فردا موندم تو بیمارستان همون شب دوباره یبار دیکه معاینم کردن گفتن باز نشدی هر یک ساعت یبار میومدن میخاستن معاینه کنن دیکه نزاشتم دعوا داد وبیداد کردم بعدظهر فرداش با رضایت خودم و همسرم اومدم خونه رفتم دکتر خودم نوشت سونو هفته۳۶و نیم بودم وزن جنین۲۸۰۰گفتن دکترم میگه وزنش کمه دنیا بیا میره دستکاه و اینکه من سز نمیکنم اگه الان دنیا بیاد باید بری دولتی .میخاستم بپرسم بعد از معاینه لگنی چند وقت طول میکشه رحم باز بشه توروخدا دعا کنین رحمم باز نشه دوهفته هم وزن بچه بره بالا هم برم سز مرسی از جوابگوییتون خیلی میترسم. دعام کنین

راضیم به رضای تو 

بستنی و دلستر وزن بچه رو بالا میبره

لیدی میل هم وزن بچه رو بالا میبره

نگران نباش منم هفته 32 سر بچه اولم معاینه شدم ولی اصلا باز نشدم و آخرشم سز شدم

حالا چرا میخوای سز شی؟؟

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه عزیزم چرا وقتی شرایطتت جور باشه میخوای تن به سزارین بدی. این کارو نکن گلم. هم به خاط خودت هم بچه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

قلم گوسفند بگیر با ابش سوپ درست کن روغنه حیوانی هم بخور کلا روغنای گیاهیو این چند وقت استفاده نکن روغن حیوانی هم وزنشو میبره بالا هم قویش میکنه روزی 20 تا پسته 30 تا کشمش 10 تا بادوم و دوتا گردو بخور

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...

شما اولا اشتباه کردی با این دردای کاذب رفتی بیمارستان...من الان تو ۳۹ هستم شنبه تازه معاینه لگنی دارم و اینکه دردای پریودی رو هر روز بخصوص شبا هم دارم شکمم همش سفت میشه ولی ببمارستان نرفتم چون میگن طبیعیه و اسمش ماه درده چون وارد ماه ۹ شدیم...فقط تکونای بچه خوب باشه نیاز نیس با این دردا دکترو ببمارستان رفت

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
بستنی و دلستر وزن بچه رو بالا میبره لیدی میل هم وزن بچه رو بالا میبره نگران نباش منم هفته 32 سر بچ ...

ینی میشه منم دو هفته دیگه سز برم .از طبیعی میترسم خیلیییی

راضیم به رضای تو 
شما اولا اشتباه کردی با این دردای کاذب رفتی بیمارستان...من الان تو ۳۹ هستم شنبه تازه معاینه لگنی دار ...

پس عادیه این دردا من فک کردم دردم گرفته خیلی اشتباه کردم رفتم پشیمونم عین سگ

راضیم به رضای تو 
شما اولا اشتباه کردی با این دردای کاذب رفتی بیمارستان...من الان تو ۳۹ هستم شنبه تازه معاینه لگنی دار ...

میدونی وقتی ماه درد داری یعنی زایمانت خیلی راحته؟؟؟

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
پس عادیه این دردا من فک کردم دردم گرفته خیلی اشتباه کردم رفتم پشیمونم عین سگ

اره همه میگن طبیعی حتی زایشگاه هم زنگیدم بهم گفتن دردا شدید شد بیا وگرنه این دردای نامنظم طبیعیه

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود