2777
2789

سلام دوستان

من پوست صورتم چهار پنج ساله که قرمزه و خارش داره و جوش میزنه

خیلی خیلی خیلی دکتر رفتم و داروهای مختلف مصرف کردم پیش دکترای مطرح شهر رفتم ولی اصلا خوب نمیشه

الان یکساله دارو نمیخورم چون خسته شدم از دارو خوردن و فقط از ماسکای خونگی مثل بخور بابونه و خیار و انگور و مخلوط عسل و زرو چوبه و مخلوط ماست و قهوه و اینا استفاده میکنم ولی کامل خوب نشدم و بازم قرمزم😔

امروز با خودم فکر کردم بیام اینجا و از شما کمک بگیرم و از خدا خواستم که کاری کنه که اینجا کسی بیاد و راهنماییم کنه که با کمکش مشکلم حل بشه😕

اگه ماسک یا راه حل معجزه آسایی سراغ دارید دریغ نکنید خیلی غمگینم🙁

🌷

عزیزم یه صابون بهت معرفی میکنم فقط دبی گیر میاد ولی صورتت عالی میشه.قرص روآکوتان مصرف کردی تا به حال؟

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه صابون بهت معرفی میکنم فقط دبی گیر میاد ولی صورتت عالی میشه.قرص روآکوتان مصرف کردی تا به حال ...

دکتر یبار برام نوشت ولی من چون از عوارضش ترسیدم نخوردم

ی دکتر دیگه رفتم گفت نخور ی چیز دیگه داد که فایده نداشت

الانم چون قصد بارداری دارم نمیشه راکوتان بخورم

🌷
دکتر یبار برام نوشت ولی من چون از عوارضش ترسیدم نخوردم ی دکتر دیگه رفتم گفت نخور ی چیز دیگه داد که ...

عزیزم احتمالا تخم دانات ضعیفه مشکل هورمونی داری یا کبدت چربه.اگر اقدام به بار داری هستی کلا ز فکر صورتت یا بیرون هرچی حساس بشی بدتره 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
تشخيصش از نظر دكترا چى بوده؟  ميسه عكس از پوستت بذارى؟

تا حالا هربار خواستم عکس بذارم نشده نمیدونم چرا نمیتونم عکس بذارم

والا یکی گفت اگزمای سبوروییک داری و یکسال بهم دارو داد و آخرین بار گفت قطع کن دیگه خوب شدی که قطع که کردم برگشت

بعضیاشونم که گفتن جوشه و دلیل خاصی نداره

یکیم گفت رزاسه س و تا آخر عمر درگیرشی و دارو داد که مک هنوز استفاده نکردم چون دیگه حالم از دارو بهم میخوره

🌷
حنا با ماست  عرق کاسنی حس میکنم گرمیته دوست خوبم عزیزم شما باید کبدتو و هورموناتو حتما بررسی ...

بررسی کردم مشکل نداشته عزیزم

اگه آنتی بیوتیک بخورم خوب میشه پوستم ولی به محض قطع کردن برمیگرده

🌷