2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغه عزیزم منم دیروزنوبت کدم بوداول نفرواردسایت شدم اسم نوشتم خوشحال ازاینکه صاحب ماشین شدیم وارددرگاه پرداخت شدم قفل شدبعد۵دقیقه نوشت ظرفیت تکمیل😐😐😐

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞

منظورش چیه؟

امروزم نوبت ثبت نام ما بود

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
نوع ماشین هم معلومه ؟ یامدل لپ لپیه کلا؟

معلومه

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
اینه نتیجه ی اعتماد به کالای ملی واقعا خاک بر سرشون

منظور این متن چیه؟؟؟

من متوجه نشدم

دروغه عزیزم منم دیروزنوبت کدم بوداول نفرواردسایت شدم اسم نوشتم خوشحال ازاینکه صاحب ماشین شدیم وارددر ...

جدی خاک برسرشون

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

باپیش فروش کردن ومعطل کردم مردم تایکسال میخوان پول جمع کنن بدهی هاشونوبدن وگرنه ماشین دارن همه رو دپو کردن ازعمدنمیدن تاقیمت آزادبشه وخوشبحالشون بشه

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞

خداییش هنوز هستن کسایی که ایران خوردرو ماشین بخرن تو این وضعیت😐😐

پراید چنده؟؟؟50 تومن؟؟؟؟؟

نوع ماشین ثبت نامیتون معلومه؟؟؟؟یا آخر کار باز شود دیده شود بلکه پسندیده شود😕

خداییش هنوز هستن کسایی که ایران خوردرو ماشین بخرن تو این وضعیت😐😐 پراید چنده؟؟؟50 تومن؟؟؟؟؟ نوع م ...

من بابام میخواد میخره ماشینش ۲۰۶ هست مدل ۸۰ خیلی داغونه میخواستیم ماشبن بخریم که اوضاع اینجوری شد واقعا نمیدونیم چی کار کنیم

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....