2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 55 پست
بهتر که قهر باشین اینجوری کمتر شدهرت رو میبینه😊 والا یعنی چی که ناراحت شده وقتی میگین حساس میشم با ...

سر این قضیه قهر نکرده سر چیزای بیخودی و پیش پا افتاده بهانه میگیره که منم از خدامه قهر باشیم اینطوری همو نمیبینیم و مشکلی هم نیست. فقط یه سوال وقتی ما با هم قهریم شوهرمم باید با اون خیلی سر و سنگین باشه؟

شوهرم دلش واسه برادرزاده هاش تنگ میشه اما میگه به خاطر تو نمیبینمشون. 

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه. و باز هم شکرت
به نظر من بعد این همه سال که باهمن جاریت شبیه خانواده همسرت شده الکی سخت نگیر زندگی خودتو با ذهنت د ...

اخه یعنی ادم سریع تغییر رنگ میده با یه ازدواج؟محرم که میشه چادر و هیئت و نذر و تسبیح و امام و پیغمبر نماز اول وقتم میخونه اعتقاد داره اما به محرم و نامحرمی اعتقاد نداره. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه یعنی ادم سریع تغییر رنگ میده با یه ازدواج؟محرم که میشه چادر و هیئت و نذر و تسبیح و امام و پیغمبر ...

خوب شاید وقتی وارد این خانواده شده شوهرت کوچیک بوده 

حس خواهر بزرگتری داشته حالام که بزرگ شدن هنوز اون حس مونده

البته که منطقی نیست اما اینا دلیه دیگه

یادم تورو فراموش..
خوب شاید وقتی وارد این خانواده شده شوهرت کوچیک بوده  حس خواهر بزرگتری داشته حالام که بزرگ شدن ...

شوهرم 17 سالش بوده این اومده تو این خانواده یعنی بازم کوچیک بوده؟

اخه من وقتی به جاریم گفتم خودش گفت من از نوع نگاهت فهمیده بودم قبل از این که بگی. مثلا سر سفره که می ...

اگر فهميده و ادامه داده پس ببخشيد عمدا بازم انجام ميده اين آدم نه درك داره نه ميخواد داشته باشه كارشون اشتباه بوده حتي بدون غرض شما حق داريد دلخور بشيد اما فقط روي همسرتون كار كنيد از طريق محرم و نا محرم نه غيرت و چشم داشت بگيد من دوست دارم  به خاطر من رعايت كن ميدونم مثل خواهرته اما واقعا خواهرت نيست 

يكم سنگين تر باش بگيد جاريتون تا گفتيد بيشتر كرده تا حرصتونو در بياره يكم درك كنه 

نه اونقدر 

البته این نظر منه واقعا الکی زندگیتو سخت نکن

اون داداش خودش میدونه مگه نه این همه سال که نمیشه تاره بچه هم داره

تازه ازدواج کردی ؟!

این حساسیت ها اصولا اول ازدواج هستش 

فعلا  رفلکس خاصی نده هم برای خودت عادی میشه هم پشتت حرف در نمیاد

یادم تورو فراموش..

من برادر شوهرام ١٥و ١٧بودن. باهاشون دست ميدادم الان پشيمونم هي فاصله ميگيرم اما نميشه. يكي شون عقد كردس خيلي خانوم با شعوريه در كل. خوب نيست اما مطمئنم بي منظوره 

اگر فهميده و ادامه داده پس ببخشيد عمدا بازم انجام ميده اين آدم نه درك داره نه ميخواد داشته باشه كارش ...

هر کاری که بچه کوچیکش میکنه هی به شوهرم نگاه میکنه و با هم میخندن. اره دلم میخواد به شوهرم بگم که میخواد لج منو دربیاره جاریم. جاریم تو حرفاش به شوهرم عزیزم هم میگه. این چی بد نیست؟خیلیا بی منظور میگن؟راستش سعی میکنم همش خودمو متقاعد کنم. 

اگر فهميده و ادامه داده پس ببخشيد عمدا بازم انجام ميده اين آدم نه درك داره نه ميخواد داشته باشه كارش ...

من به شوهرم گفتم سعی کن فقط یه سلام علیک و خدافظ اونم میگه مگه میشه زن داداشمه. به هر حال رعایت میکنه اما اون باهاش شوخی میکنه و شوهرمم کلا نیشش واسه همه شله زود میخنده. 

هر کاری که بچه کوچیکش میکنه هی به شوهرم نگاه میکنه و با هم میخندن. اره دلم میخواد به شوهرم بگم که می ...

تو شادي هستين بگو با آرامش حداقل بگو اصلا بي دليل دارم عذاب ميكشم كمكم كن نكشم.  از اين در وارد شو 

تو شادي هستين بگو با آرامش حداقل بگو اصلا بي دليل دارم عذاب ميكشم كمكم كن نكشم.  از اين در وارد ...

انقدر عصبی میشه بحث غیرت و ناموسو میاره وسط درک نمیکنه حرفمو. 

دلم میخواد با یه بزرگای فامیلشون بحرفم. 

من به شوهرم گفتم سعی کن فقط یه سلام علیک و خدافظ اونم میگه مگه میشه زن داداشمه. به هر حال رعایت میکن ...

خيلي سخته مخصوصا اينكه كار درست رو شما انجام ميدين موقع شوخي و خنده كه في نفسه مشكلي ندار ه اما اگر از عمد باشه ناراحت كنندس. شما خارج شيد بدون حرفي بعد چند بار همسرتون پرسيدن بگيد اذيت ميشم ميبينم اين كارارو ميرم راحت باشي عزيزم نميخوام تورو هم اذيت كنم 

يا خودتونو سرگرم كنيد انگار عاديه كم كم جاريتون كارهاش رو كمتر ميكنه ببينه واست مهم نيست 

انقدر عصبی میشه بحث غیرت و ناموسو میاره وسط درک نمیکنه حرفمو.  دلم میخواد با یه بزرگای فامیلشو ...

اينقدر عصبي شدن رو درك نميكنم آخه ماهم همين بوديم من مثل جاريه شما بودم اما هم من درك كردم هم برادر شوهرم جاي تعجبه ؟

اينقدر عصبي شدن رو درك نميكنم آخه ماهم همين بوديم من مثل جاريه شما بودم اما هم من درك كردم هم برادر ...

خب قاطی میکنه میگه یعنی من انقدر کثیفم که به ناموس برادرم چشم داشته باشم؟