2777
2789
عنوان

فکر آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 24 پست
الان برای۱۰هزار نفر کوپن الکتدونیکی راه انداختن فعلا برای افراد تحت پوشش کمیته 

بخوره تو فرق سرشون!!!!!!!!

آشغالای پست فطرت!!!!!!!!!

برعکس همه ی دنیا، بجای پیشرفت، داریم‌ پسرفت میکنیم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب دیگه هرچه پیش آیدخوش آید ،مثل استاتربسیار زیادن وهمیشه راضی وشاد ،اونام خوب فهمیدن اون بالا نشست ...

عزیزم من هیچکارم

گفتم بااین وضع باید دیگه اینجور زندگی کنیم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
منظورت اینه ک تو آپارتمانی ک ی وجب تراس نداره هسته میوه بکاریم انتظار داشته باشیم درخت دربیاد؟؟؟ 😯 ...

آره دقیقا 4روز دیگه تاپیک میزنن حالاکه درختتون سبز نشد وتنورتون نگرفت باید1بیل بردارین وسط خونتونو بکنید وخودتونو زنده به گورکنید قبر گرونه خرج مرگ ومیر بالاست پس قوی باشین وبی صدا برید توگورخودتون تا درآینده نامعلوم وخیالی شاید ظهورکنن

درتاریخ 1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد 1صلوات مهمونم کن حاجت روابشی انشالله🙏
بخوره تو فرق سرشون!!!!!!!! آشغالای پست فطرت!!!!!!!!! برعکس همه ی دنیا، بجای پیشرفت، داریم‌ پسرفت م ...

۱۱۰سال پیش هم ایران قحطی اومده بود 

زمان پدربزرگ پدرم

۴نسل پیش الانم داریم برمیگردیم به اون زمان

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بولتون دیگه کیه؟؟؟ 😞

مشاوره امنیت ملی امریکا

اون بد صحبت کرد درمورد ایران تو مجمع سازمان