2777
2789
عنوان

فکر آینده

373 بازدید | 24 پست

من یه پیشنهاد دارم بیاین هرچی خوردیم از میوه گرفته تا آجیل و سبزیجات.....

سعی کنیم سبزی یگیریم برای خشک کردن

هسته میوه ها رو بکاریم

پوست آجیلهارو هم برداریم برای سوزوندن

بریم چندبار تمرین کنیم پخت نون هم یاد بگیریم 

خودمون نون بپزیم

مسخره نکنید بااین گرانی ما باید اینجوری زندگی کنیم

در آخرهم دولت میجبور میشه باتوجه به وضع زندگی مردم کوپن بده

کوپن که بده کم کم هزینه ها بهتر میشه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

یه ببعی هم تو حیاط خونتو ببند که هر روز شیر بده و کره و پنیر و کشک هم به راه باشه:))))))

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همینو میخواستن .من که هرسری میرم بازار میام افسردگی میگیرم .این حق این مردم نیستا .باردارم استرس برابچه ام خوب نیست ولی ادم دلش میگیره .تا ۱۴۰۰چندسال مونده وامصیبتا 

من میخوام یاد بگیرم فتوسنتز کنم با نور خورشید😄هوا هم به عنوان میان وعده استفاده کنم میترسم دور روز دیگه قبض هوا بیاد در خونه هامون

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

الان برای۱۰هزار نفر کوپن الکتدونیکی راه انداختن فعلا برای افراد تحت پوشش کمیته 

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

خوب دیگه هرچه پیش آیدخوش آید ،مثل استاتربسیار زیادن وهمیشه راضی وشاد ،اونام خوب فهمیدن اون بالا نشستن حسابی ازملت مایه میذارن چون شناختن جنس خودشونو که چقدر خوب بلدیم دربدترین سخت ترین شرایطی که واسمون درست کردن پاچه خواری کنیم وهمچنان مرگ بربگیم 😏😢

درتاریخ 1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد 1صلوات مهمونم کن حاجت روابشی انشالله🙏

همش تقصیر بولتون بود

خیلی بیشعوره سیبیل گشاد