2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم کلا دست بزن دارم هفته پیش با ی اقایی تصادف کردم فحش داد زدمش بچه رو نمیزنما فقط مردا خواستین شوهرتونو بزنم در خدمتم

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

شوهرم وقتی خوابه از روی عشق و دوست داشتن میزنمش.دست خودمم نیست

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

یه بار تازه ازدواج کردیم دعوای بدی کردیم اون زد منم زدم من دیگه ول کن نبودم دور گفته بودم و فقط با پا میزدم 😁 میرفت عقب ناکارش نکنم 😁

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟

یه بار با شوهرم دعوام شد بحث بالا گرفت شوهرم سریع اومد طرفم خیلی نزدیک شد من فکر کردم می خواد بزنه منم زدمش یهو خشکش زد گفت چرا زدی 😮😮

بعد معلوم شد نمی خواد بزنه فقط بر حسب عادت می خواست دستش رو بالا پایین کنه موقع داد و بی داد کردن 😐😐😐

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
این رو جدی میگی؟میتونی بزنی شوهرتو؟چطور میزنی؟من خیلیا رو دیدم میزنن ها

چطور ما خانوما احساساتمون نادیده گرفته بشه میشکنیم و له میشیم...اقایونم با شکسته شدن غرورشون له میشن.