2777
2789

ما کلا خیلی دعوامون نمیشه ولی یبار پارسال یچیزی گفت که خیلی ناراحت شدم دمری خوابیده بود دو تا محکم با مشت از پشتش زدم که به سرفه افتاد. تو این یه سال همش به شوخی میگه یادته داشتی منو میکشتی

یه بار تازه ازدواج کردیم دعوای بدی کردیم اون زد منم زدم من دیگه ول کن نبودم دور گفته بودم و فقط با پ ...

خوبه حالا اون زده بعد تو زدی من نزده ،زدمش خوشم اومد دیگه الان حساب کار دستشه😂😂😂

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این رو جدی میگی؟میتونی بزنی شوهرتو؟چطور میزنی؟من خیلیا رو دیدم میزنن ها

شوهرم درذحد مشت زدن زدم بیشتر دلم نیومد

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

خاهر شوهرمم اول ازدواجش دعواش شده با شوهرش تکواندو میزفته دختریش میزنه دست شوهرشو میشکنه ،

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟

من یبار عصبی شدم بحثمون شد.بشدت عصبانی بودیم هردو.چون اصلا دلم نمیاد رومون به هم بازبشه و حرف بد به هم دیگه بزنیم یه لگد به سینی زدم رفت رو هوا.سینی له شد.پامم کببببوووود.نمیتونستم بزارمش زمین😖😖

خاهر شوهرمم اول ازدواجش دعواش شده با شوهرش تکواندو میزفته دختریش میزنه دست شوهرشو میشکنه ،

خخ چ جالب..من خودم دوس ندارم این حرکتو ولی وقتی عصبی میشم اصلا نمیتونم نزنم میزنم بیشتر خونه میزنمش واقعا ازم یمترسه طفلک

منم نمیدونم علتش چی ه با پا میزنم همیشه خخ لگد

بهترین دفاعه میترسن بیان جلو 😁😁

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟
خخ چ جالب..من خودم دوس ندارم این حرکتو ولی وقتی عصبی میشم اصلا نمیتونم نزنم میزنم بیشتر خونه میزنمش ...

نه ما خوب شدیم عصبانی بشیم یکیمون کوتاه میایم دیگه

میخواستم ببینم دست بزناش چقدرن

به نظرم خیلی کم باشیم