2777
2789
عنوان

لاك💅🏻+عكس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 153 پست
اره عزیزم کاری نداره فقط باید وقت خرج کنی مهره های مورد علاقتو پیدا کنی و متوجه شی هرکدومو چ جوری دی ...

چه عالی،،،من انقد دوس دارم اینجور چیزارو😍😍

طلادوست ندارم اگرم بخرم خیییییلی ظریف

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ناخنام خیییلی زیباست

همه میگن کاشتی ناخوناتو میگم نبابا ولی باورشون نمیشه..

الان عکسشو میزارم ولی میترسم باعث حسادت خانوما بشه

من موفق میشم:)  من یه دختر قوی و توانمندم:)❤   خدایا هرچی آرزوی خوب و قشنگه، برای پدر و مادرم 🙏💞
چه عالی،،،من انقد دوس دارم اینجور چیزارو😍😍 طلادوست ندارم اگرم بخرم خیییییلی ظریف

من مادرشوهرم عشق طلاس تا تونسته برام طلاخریده منم ب ندرت چی بشه میندازم گاهی میگه اونارو دوس نداری؟؟میگم باور کنید من کلا سبکم اینجوریه 

طلا میندازم ولی مدلای فانتزی 

سرویس اینا فقط عروسی

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
حتما عزیزم  ادرس بده برات چنتاشونو پست کنم بی تعارف میگم

برا منم پست کن خخخخ ایران استان خوزستان

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
اره عزیزمم  ولی ناخونای خودم از کاشت هم قشنگتره وقتی بلند میکنم باریک و کشیده ولی چون خیلی بلن ...

ای جونم😍😍منم ناخونام میشکنه متاسفانه...

حالا تصمیم دارم خودم برم یه دوره کاشت ببینم 😍

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

ووووویییی اینا رنگای مورد علاقه منن😍😍😍😍

این جغدای نازم یکیشون شکم گنده س خخ

نی نی داره واسه فندقش تیکر بزن

یک صلوات برای سلامتیمون میفرستی؟😔❤ الهم صل علی محمد و اله محمد ❤   تیکر عروسیمه ان شالله..
من مادرشوهرم عشق طلاس تا تونسته برام طلاخریده منم ب ندرت چی بشه میندازم گاهی میگه اونارو دوس نداری؟؟ ...

اخی چه مهربونه،،خداحفظش کنه...😍

من کلا طلا دوس ندارم😅😅😅😅