2777
2789
عنوان

لاك💅🏻+عكس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 153 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عاشق درست کردنشون هستم و اینکه خودم رنگشو انتخاب کنم بیشترشم سنگ میگیرم مث این کار با اویز نقره&n ...

درست کردنش اسونه؟چجوری یادبگیرم؟

خییییییلی دووووست😍😍😍

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
اینم سنگه

خیلی خوشگلن

یه مدت با غذا دلمو میبردی الانم با اینا

میشه سیوشون کنم؟

یک صلوات برای سلامتیمون میفرستی؟😔❤ الهم صل علی محمد و اله محمد ❤   تیکر عروسیمه ان شالله..

😍

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...
درست کردنش اسونه؟چجوری یادبگیرم؟ خییییییلی دووووست😍😍😍

اره عزیزم کاری نداره فقط باید وقت خرج کنی مهره های مورد علاقتو پیدا کنی و متوجه شی هرکدومو چ جوری دیزاین کنی تا قشنگ تر شه 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

من همه لاکامو دوس دارم

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
حتما عزیزم  ادرس بده برات چنتاشونو پست کنم بی تعارف میگم

فدات مهربونم

یک صلوات برای سلامتیمون میفرستی؟😔❤ الهم صل علی محمد و اله محمد ❤   تیکر عروسیمه ان شالله..
عشقم ناخونات کاشتن دیگه؟اره؟ اگه مال خودته خووووشبحالت

اره عزیزمم 

ولی ناخونای خودم از کاشت هم قشنگتره وقتی بلند میکنم باریک و کشیده ولی چون خیلی بلند دوس دارم یهو از وسط میشکست خون میومد دگ چن ساله کاشتم 😘

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

واسه اینکارا پول لازمه ولی خدایش سلیقه وهنرمندیتونم ۲۰

ایگوانا جون میشه بپرسم درامدتون خودتون وشوهرتون چقدره ؟

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗