2777
2789

تا الان هرچي پدرت دراورده بايد بفروشي يه وامم بگيري ،وقتي رب ٢٠تومن باشه وسيله كه ديگه هيچي

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنچاه تومن مال من سال ۹۵سی دو تومن شد البته وسایل برقیم مارک بودن اگه ایرانی برمیداشتم شاید با بیت سه تومن اینها جمع اش میکردم و سرویس چوبی هم مغمولی بود زیتد گرون نبود

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
۱۲۰ تازه بدون سرویس چوب خواهرم لیست کرده فقط یخچالش سایده

من بوفه نمبخوام وسایل داخلشم نمیخواام ،بعدم من هنوز ازدواج نکردم در استانه ازدواجم ،،خواستگاریم هیی عقب میفته بلکه اوضاع بهتر شه 😢خوشبحال کسایی که قبل گرونی ازدواج کردن الان کی میتونه طلا بخره سکه بخره

۱۲۰ میلیون تومن؟؟؟؟؟🤤🤤

اره یه سرویس قاشق چنگال ۱۳۰۰ دیگه بقیشو حساب کن دختر داییم عید همون سرویسو خریده ۳۷۰

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
ای بابا ....فقط دوس دارم گریه کنم یه ساله عقدیم خسته شدم

عزیزم منم یکساله دوستم ،،واقعا قصدمون ازدواجه ولی شرایط اجازه نمیده قدم برداریم ،،خودتم که بهتر میدونی یه بله بدی بعدش شروع خرجاس ،جرئتشو نداشتیم فعلا ولی دیگه تا اخر امسال میخوایم رسمی شیم

من بوفه نمبخوام وسایل داخلشم نمیخواام ،بعدم من هنوز ازدواج نکردم در استانه ازدواجم ،،خواستگاریم هیی ...

خدا به دادجوونا برسه پسرم همینطوره ، رفتن تالار بگیرن گفته ساده ترین غذا زرشک پلو و مرغ با سالاد و نوشابه نفری چهل تومن تازه اگه قیمتا بالا بره‌ با قیمت روز حساب میکنیم ,خواهرم و شوهرش بنده خدا میگن چقدر گلچین کنیم 

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز