سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خوبه حالا تو اونا رو گرفتی ......منکه میدونم ده سال دیگه هم صبر کنم پول ندارم....طفلی شوهرم هیچ انتظاری از من نداره خودشم هرچی زحمت میکشه به هیچ جا نمیرسه
منم هرروز ارزوی رفتن از ایرانو دارم ،،ببین چ بلایی سرمون اوردن دیگه
دختر عمم میخواد بره ترکیه میگه برای اروپا میلیاردی پول میخواد نداریم ،بهش میگیم نه جاش خوبه نه امنیت داره میگه بعض اینجاس حداقل میدونی حقوق این ماهت همونه ،نه سر ماه ارزشش شده یک سوم ، مردم بیچاره شدن
به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
من آذر عروسیم بود، همه چی هم ایرانی و ساده گرفتم به جز فرش که بابام کادو داد و ترک و گرونه.
کل جهاز خرید من و شوهرم باهم 30 تومن شد.
همه چی هم در حد نیاز و ضروری خریدم. طرفم کلا 12 نفرست. قابلمه 3 تا فقط گرفتم و...
درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا ها،مصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی .... و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کندقصه ی روزهای تنهاییت تمام می شودیکی می آید که تو، به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیریخدایاشکرت
جهیزیم ۱۲ میلیون شد😊البته همه وسایلهام ایرانی بود تقریبا
ظرفاهم ۲۴نفره
اما چیز اضافی اصلانخریدم
خدا کمکتون کنه
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....