2777
2789
اره یه سرویس قاشق چنگال ۱۳۰۰ دیگه بقیشو حساب کن دختر داییم عید همون سرویسو خریده ۳۷۰

من همش به شوهرم میگم واسه دخترمون حساب باز کنیم که در آینده واسه جهیزیه به مشکل برنخوریم گوش نمیده 

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا به دادجوونا برسه پسرم همینطوره ، رفتن تالار بگیرن گفته ساده ترین غذا زرشک پلو و مرغ با سالاد و ن ...

دقیقاا ...مراسمو باید تا حد ممکن سبک گرفت که اینم نمیشه ...  پدر مادر ارزو دارن تک پسر منتظر همچین روزی بودن...

من همش به شوهرم میگم واسه دخترمون حساب باز کنیم که در آینده واسه جهیزیه به مشکل برنخوریم گوش نمیده&n ...

به خدا میخواد چی سر بچهای ما بیاد من همین الانم تو خرج پوشکش موندم ، کاشکی پولدار بودیم از اینجا میرفتیم به خدا

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
به خدا میخواد چی سر بچهای ما بیاد من همین الانم تو خرج پوشکش موندم ، کاشکی پولدار بودیم از اینجا میر ...

منم هرروز ارزوی رفتن از ایرانو دارم ،،ببین چ بلایی سرمون اوردن دیگه

به خدا میخواد چی سر بچهای ما بیاد من همین الانم تو خرج پوشکش موندم ، کاشکی پولدار بودیم از اینجا میر ...

آره به خدا من الان یه بسته پوشک دارم تموم که شد میخوام برم کهنه بخرم پوشک خیلی گرونه دیگه نمیتونیم بخریم

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
من هرروز گریه میکنم 😞😞یکسال وشش ماهه عقدم  ۸۰درصد وسایل اشپزخونه روخریدم ولی....😞😞

خوبه حالا تو اونا رو گرفتی ......منکه میدونم ده سال دیگه هم صبر کنم پول ندارم....طفلی شوهرم هیچ انتظاری  از من نداره خودشم هرچی زحمت میکشه به هیچ جا نمیرسه

رهن خونه.....وسایل......خرج عروسی 😢😔

الان دیگه !؟      یادم باشه به این جمله نرسم😕
خوبه حالا تو اونا رو گرفتی ......منکه میدونم ده سال دیگه هم صبر کنم پول ندارم....طفلی شوهرم هیچ انتظ ...

من میرم پایین طبقه مادر شوهرم اینا یکم خرج داره ولی از رهن بهتره

خدایا مرسی بابت همه لطفایی که درحقم کردی😍😍😍
منم هرروز ارزوی رفتن از ایرانو دارم ،،ببین چ بلایی سرمون اوردن دیگه

دختر عمم میخواد بره ترکیه میگه برای اروپا میلیاردی پول میخواد نداریم  ،بهش میگیم نه جاش خوبه نه امنیت داره میگه بعض اینجاس حداقل میدونی حقوق این ماهت همونه ،نه سر ماه ارزشش شده یک  سوم ، مردم بیچاره شدن

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘

من آذر عروسیم بود، همه چی هم ایرانی و ساده گرفتم به جز فرش که بابام کادو داد و ترک و گرونه.

کل جهاز خرید من و شوهرم باهم 30 تومن شد.

همه چی هم در حد نیاز و ضروری خریدم. طرفم کلا 12 نفرست. قابلمه 3 تا فقط گرفتم و...

درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا ها،مصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی .... و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کندقصه ی روزهای تنهاییت تمام می شودیکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری  خدایاشکرت  

2 هفته پیش یه سری چیزارو قیمت کردم. یخچال ساید  سامسونگ 20 میلیون. لباسشویی سامسونگ 12 میلیون. ظرفشویی سامسونگ 10 میلیون. تلویزیون سامسونگ 10 میلیون. ماکروویو سامسونگ سولار 6 میلیون. ظروف چینی مقصود 129 پارچ 2 میلیون. ارکوپال هر 6 تکه 170 الی 180 هزار تومن. یعنی 6 تا پلوخوری 170. 6 تا خورشت خوری 170 . 6 تا لیوان 160 و.... سرویس قاشق چنگال ارزونترینشون از 300 شروع میشد به بالا. فر تو کار 3 میلیون به بالا. اینا قیمتهای بانه هستا

شاید یاورتون نشه امامن اسفند۹۳عروسی کردم

جهیزیم ۱۲ میلیون شد😊البته همه وسایلهام ایرانی بود تقریبا

ظرفاهم ۲۴نفره

اما چیز اضافی اصلانخریدم

خدا کمکتون کنه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

وسایل برقی فقط ضروری ها

چرخگوشت ابمیوه گیری همزن گوشکوب برقی هاون پلوپز که بدردم نخورد

لباسشویی یخچال گاز

تمام

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز