2777
2789
عنوان

جن

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم رو پرندم همچین حسی دارم همش میترسم باخودش بازی کنه

کبوتر

تاکید زیاد و سفارش فراوان روی کبوتر شده است. در خانه‌ی ائمه(ع) یک یا بیشتر از یک کبوتر بوده است. کبوتر انس اهل خانه است و عمده کاری که کبوتر انجام می‌دهد، شر جن و شیطان را از خانه دفع می‌کند. بال زدن کبوتر مهم است که با یک بار بال زدن، جن و شیاطین را از خانه خارج می‌کند.

در حقیقت درمان جن زدگی است. برای خانه هایی است که جن ساکن است وجود کبوتر ضروری است.

در روایت آمده است که در خانه پیامبر(ص) دو کبوتر قرمز رنگ بوده است که به نظر می‌رسد کبوتر «راعبی» بوده است که بعدا در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

در روایت دیگر آمده است:

لَيْسَ مِنْ‌ بَيْتٍ‌ فِيهِ‌ حَمَامٌ‌ إِلَّا لَمْ يُصِبْ أَهْلَ ذَلِكَ الْبَيْتِ آفَةٌ مِنَ الْجِنِّ إِنَّ سُفَهَاءَ الْجِنِّ يَعْبَثُونَ فِي الْبَيْتِ فَيَعْبَثُونَ بِالْحَمَامِ وَ يَتْرُكُونَ الْإِنْسَان‌[1]

یعنی خانه ای نیست که در آن کبوتر باشد مگر اینکه اهل خانه از آسیب جن در امان هستند جنیان سفیه که دنبال ایجاد مشکل هستند به کبوترها سرگرم می‌شوند و از اهل خانه غامل می‌شوند.

جن می‌تواند عامل بیماری هایی باشد که امروزه درمان ندارند.

نیازی به بازی با کبوتر نیست و صرف وجود کبوتر باعث ایمنی از آسیب جن می‌شود.

در روایت دیگر آمده است:

إِنَّ حَفِيفَ أَجْنِحَةِ الْحَمَامِ لَيَطْرُدُ الشَّيَاطِين‌[2]

یعنی صدای بال کبوتر شیاطین را بیرون می‌کند.

میگن بچه های خیلی کوچیک جنا رو میبینن ....و چندتا فرشته که اسمشون رو یادم نمیاد هم میبینن....

وای میترسسسممم برادرزاده م وقتی دو ساله بود  از سالن رفت تو اتاقم جیغ زد فرار کرد تو سالن  ما همه خندیدیم     

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
🤤🤤🤤☹ترس کردم

ترس نکن عزیزم....😂😂😂

ببینید بچه ها خواهشا از این چیزا نترسین...اولن که درخانه همه جن هست....ولی بد و خوب داره...اونام مثل ما انسان ها درحال زندگی هستند....و حق زندگی دارند...درضمن خداوند هم پرده ای بین ما با اونها قرار داده ...و تا زمانی که اون پرده از بین نره نمیتونن به ما نزدیک بشن پس نگران نباشین

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
ترس نکن عزیزم....😂😂😂 ببینید بچه ها خواهشا از این چیزا نترسین...اولن که درخانه همه جن هست....ولی ...

اخه من لباسمو به مامانمم نمیدم غلط میکنه بدون اجازه دست به وسایل من میزنه ینی چی خب

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم

سلام دوستان

جن خرافه نیست و در قرآن سوره ای به نام جن هست، اما خوبه اطلاعات مون رو بالا ببریم تا مرز حقیقت و خرافات مشخص بشه، اگر علاقه مند به اطلاعات بیشتر هستید صوت جن گیری و رمالی آقای رائفی پور رو گوش کنید، طولانی هست ولی شخصا از گیجی در اومدم، خیلی دقیق و منطقی استدلال کردند، به قول دوستمون خدا بین انسان و جن پرده ای قرار داده که هر کسی اون پرده رو از بین ببره خودش باید با عواقبش کنار بیاد، یکی از اون کار ها رفتن پیش دعا نویس هست، به قول آقای رائفی پور مثل باز کردن در قفس شیری هست که کلیدش دست شماست، اگر باز کنید عواقبش با خودتون هست، ضمنا توقع رفع مشکلات از جن و موکل داشتن شرک محسوب میشه.