2789
خانواده م که عمرا بیان اونا خودشون باید اول برن بخاطر خودشوت که دعوا میگیرن ولی ازدواج زوده نکنین من ...

حتما شما هم تو خونواده همش جر وبحث ودعواست،اینجور بچه ها کمبود پیدا میکنن

منم دوسش دارم حتی به رابطه ی مامانو بابام با هم حسودیم میشه خب محبتم شرط اصلی زندگیه ،یکم عصبیه &nbs ...

البته نمیدونم جانبازه یا راستش نمیدونم پدر منم دعوا میکنه فحش میده بخاطر همین دوست دارم برم یه جا دور دانشگاه قبول بشه ولی خوبه رابطه مدر و مادرت خوبه چون رو ادم تاثیر میزاره ولی شما به این فکر کنین با قبول شدن کنکور یا دنشگاه برین حل میشه داحت میشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اها خیلی ممنون البته درس راستش میخونم واسه کنکور هر روز الان چون کلاس دارم نیم ساعت دیگه از این سایت ...

خواهش میکنم😊

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

اره خب دعوا الکی دارن من همش میترسم مثل پدرم نشم خیلیش بخاطر گوشی واقعا میگم منم همش تو اتاق در هم بسته 

خانواده م که عمرا بیان اونا خودشون باید اول برن بخاطر خودشوت که دعوا میگیرن ولی ازدواج زوده نکنین من ...

وا..دوستای من که خوب لذت بردن ،میدونی تو خونواده به ما یا دندادن زندگی کنیم فقط ازمون خواستن یدفعه به یه جایی برسیم و همه ی فشار روماست ،شما که امسال میرین دانشگاه دیگه چرا کنکور؟

یه بار وسط راه پیاده شد مادرم پیاده شد پیش همه بهش گفت عوضی اشغال کثافط این سه کلمه اصلا یادم نمیره 

وا..دوستای من که خوب لذت بردن ،میدونی تو خونواده به ما یا دندادن زندگی کنیم فقط ازمون خواستن یدفعه ب ...

کنکور باید بدم برم دانشگاه ولی میگن سخت نیست تعداد کمه ولی راست میگین در نورد زندگی نکردن ولی خودتون زندگی تونو عوض کنین همش اینطوری نمیمونه دانشگاه دکتر پولدار شدن زندگی خیلی چیزا دیگه

اره خب دعوا الکی دارن من همش میترسم مثل پدرم نشم خیلیش بخاطر گوشی واقعا میگم منم همش تو اتاق در هم ب ...

میگم چرا مثل دخترا رفتار میکنین اینقد از این پسر مثبتا خوشم میاد

تک فرزندین پس خب از کجا میدونین شاید هم نه  مگه من چطوریم کی مگی مثل من؟

درس خون،اخلاق بابامو نمیگرفت ،من بابام تا حالا زدتم ،من خواهر دارم ولی درکم نمیکنه شما پسر صادقی هستینو مثل من همه چیو میگین 

درس خون،اخلاق بابامو نمیگرفت ،من بابام تا حالا زدتم ،من خواهر دارم ولی درکم نمیکنه شما پسر صادقی هست ...

اها اولش میخواستم فکر کنم داداشت دیدم خیلی بده بعد خودم هم بدم میاد این حرفا میزنن بعد از همه بیشعور تر هم در میان البته من نیستما در کل گفتم