2789
نه مامانم فهمید ،ولی بابام نه،راستش ما خونواده ی جانباز هستیم اگه بابام میفهمید میکشتم ولی کل خونواد ...

شاید روانشاسی بخونم ولی هنوز نمیدونم هنوز مونده فکر میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا روانشناسی؟مگه مهندسی نیستین؟

هستم ولب از ریاضی زیاد خوشم نمیاد دوست دارم یه جیزی برم رباضی توش کم باشه روانشناسی هم از ریاضی میشه رفت هنوز ولی نمیدونم

هستم ولب از ریاضی زیاد خوشم نمیاد دوست دارم یه جیزی برم رباضی توش کم باشه روانشناسی هم از ریاضی میشه ...

از تجربی خوشتون نمیاد یه سال دیگه بخونین ؟روانشناسی خوبه اگه بتونین مشاور خوبی بشین،شما خواهر برادر دارین؟رابطتونو با خونواتون قوی کنین مخصوصا پدر ،مادر من اگه داداش داشتم خیلی خوب بود

از تجربی خوشتون نمیاد یه سال دیگه بخونین ؟روانشناسی خوبه اگه بتونین مشاور خوبی بشین،شما خواهر برادر ...

تجربی نه خیلی باید خوند خوشم هم نمیاد همین ریاضی خوبه 🙂 یه برادر بزرگتر دارم دانشگاه میره پیش ما نیست راه دور هست با برادرم رابطه خوبه ولی پدر و مادر نه راستش چیزی بهشون نمیگم با برادرم راحتم تقریبا

تجربی نه خیلی باید خوند خوشم هم نمیاد همین ریاضی خوبه 🙂 یه برادر بزرگتر دارم دانشگاه میره پیش ما نی ...

خب با مادر حرف بزنین یا پدر بچه ها چون چیزی به خونواده نمیگن افسرده میشن 

خب با مادر حرف بزنین یا پدر بچه ها چون چیزی به خونواده نمیگن افسرده میشن 

خانواده م جوری نیستن بشه درد و دل کرد گفتم قبلا با یه دختر جت میکردم چند سال بزرگتر بودم مادرم دید رفت به همه گفته این نه ولی در کل نمیشه گفت 

راستس من بابامو دوست دارم ولی فک میکنم اون دوسم نداره

دوستون داره این فکرو نکنین چون حساسه رو تو فکر میکنی دوست نداره همین حساس بودنا یهنی دوست داره نمیگم درسته حساس بودن اینقدر اشتباهه نباید دختر رو محدود کرد که اینکارو نکن یا نمیدونم هر چی ولی دوست داره 

خانواده م جوری نیستن بشه درد و دل کرد گفتم قبلا با یه دختر جت میکردم چند سال بزرگتر بودم مادرم دید ر ...

وای خونواده ی منم حساسن حتما کمبود محبت دارین دوستی باید رو در رو وواسه ازدواج باشه ولی باهاسون هر طور شده حرف بزنین حتی با هم برین مشاوره ،از حرف زدنتون پیداست که وضعتون خوبه

اینکه میگید چون ترسو هستم نمیتونم خودکشی کنم حرفتون کاملا اشتباهه

در واقع شما چون ترسو هستین قصد خودکشی دارین

آدم شجاع پای زندگیش و سختی ها و اسونی های زندگیش می ایسته

به نظرم خیلی کم بیا تو این سایت و سفت و سخت و البته اصولی و درست درس بخون و همچنین استراحت کن

و یه رشته خوب توی دانشگاه قبول شو

توی دانشگاه هم با آدمای بیشتری آشنا میشی و البته با عقل و فهم خودت دوستای خوبی خواهی داشت

در کنارش کار میکنی و پس انداز و ان شا الله با دختر خوبی هم ازدواج میکنید

همیشه به چیزای خوب و مثبت فکر کنید و به ایندتون و برنامه هایی که دارید و برای رسیدن بهشون تلاش کنید

از خودتون در حد توانایی خودتون انتظار داشته باشید و و براش هم وقت بذارید و هم تلاش کنید

هیچوقت خودتون رو دست کم نگیرید

توی زندگی همه مشکلات هست ولی هیچوقت،هیچوقت راه حلش خود کشی نیست

من خودم توی زندگیم مشکلات خییلی زیادی داشتم و دارم ولی میدونم نباید کم بیارم

امیدوارم موفق باشین☺☺

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
وای خونواده ی منم حساسن حتما کمبود محبت دارین دوستی باید رو در رو وواسه ازدواج باشه ولی باهاسون هر ط ...

خانواده م که عمرا بیان اونا خودشون باید اول برن بخاطر خودشوت که دعوا میگیرن ولی ازدواج زوده نکنین منم اصلا فکر نمیکنم لذت ببرین از این سن 

دوستون داره این فکرو نکنین چون حساسه رو تو فکر میکنی دوست نداره همین حساس بودنا یهنی دوست داره نمیگم ...

منم دوسش دارم حتی به رابطه ی مامانو بابام با هم حسودیم میشه خب محبتم شرط اصلی زندگیه ،یکم عصبیه  ومشکلاتی که جانبازا دارن 

اینکه میگید چون ترسو هستم نمیتونم خودکشی کنم حرفتون کاملا اشتباهه در واقع شما چون ترسو هستین قصد خو ...

اها خیلی ممنون البته درس راستش میخونم واسه کنکور هر روز الان چون کلاس دارم نیم ساعت دیگه از این سایت میرم باید برم کلاس ولی راست میگین دانشگاه خوبه جا خوب قبول شدن امید میگیره ادم مرسی ☺