2789
ببخشید وقتی من شونزده بودم اون بیست ودو سالش بود واسه من زود بود وقتی هیجده بودم بیست وچهارسالش بود ...

تو از اون اها سخت بود گفت نه ولش به کنکور فکر کنین دکتر بشین همه بهتون احترام میزارن پولدار بشی به اینده فکر کن گذشته گذشت ولش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اها خیلی سختی کشیدین خیلی خوبه راصی هستین الان مرسی که این همه نوشتین ولی واقعا سخت بود ۱۴ سالگی 🙂

بله خیلی سخت 

بخصوص که والدین مثل یه موجود اضافه ببیننت 

اگه افکار خودکشی دارید حتما برید مشاور چون ممکنه این رفتار دوره ای خوب شه اما بعدها با نوسانات بیشتر برگرده مثل من 

در اينده ب دردت نميخوره افسردگي مث خوره هست همه جونتو ميخوره ب مرور هر چ زودتر جلوش رو بگيري درمان ...

سال اینده فکر کنم برم ولی الان نمیشه بتونم حتما میرم 🙂

تو از اون اها سخت بود گفت نه ولش به کنکور فکر کنین دکتر بشین همه بهتون احترام میزارن پولدار بشی به ا ...

راستش اگه قبول میکرد همون سال میرفتم دانشگاه با سه هزار پسرم فقط خودشو میدید اعصابش خورد شد چون میترسید نامزدش بفهمه ،والا من دوستامم هر کدوم اذیتم کرد خودشون عذرخواهی کردن عشق مغرورم بالاخره ازم عذرخواهی کرد من خودم الان نوزده سالمه

بله خیلی سخت  بخصوص که والدین مثل یه موجود اضافه ببیننت  اگه افکار خودکشی دارید حتما ...

سال بعد اگه بتونم هر جه زود تر میرم مرسی خانواده که خیلی سخته زیادی ببیننت اضافه هستی 😑

قبول شدت که بخونین قبول میشین من منظورن جایی که زندگی میکنین بود میگم فکر کنم سخته اونجا زندگی کردن ...

خوزستان سخته ولی شمال چی؟شرجی بهتره یا گرما ؟راستش نمیدونم خدا واسم چی میخواد فقط خدا کنه خوبشو بخواد فقط آرامش میخوام

سال بعد اگه بتونم هر جه زود تر میرم مرسی خانواده که خیلی سخته زیادی ببیننت اضافه هستی 😑

امیدوارم خدا همه بیماران روحی رو شفا بده ،شما رو هم همین طور ،حداقل ارتباطت رو با خدا قوی تر کن 

من هیچ مشاور و هیچ یاوری رو مثل خدا ندیدم هم او کمکم کرد و دستمو از تاریکی مطلق گرفت و نجاتم داد 

تا عمر دارم مدیون اهل بیت هستم 

خوزستان سخته ولی شمال چی؟شرجی بهتره یا گرما ؟راستش نمیدونم خدا واسم چی میخواد فقط خدا کنه خوبشو بخوا ...

شمال که خیلی خوبه دانشگاه هم خیلی خوبه دانشگاه گیلان امیدوارم یهدجا خوب برین 🙂

خب چیشد؟ اشتی کردین؟ خب نفهمیدم چی گفتین ☺

نه مامانم فهمید ،ولی بابام نه،راستش ما خونواده ی جانباز هستیم اگه بابام میفهمید میکشتم ولی کل خونوادشو فهموندم ،راستی اگه بخواین کار کنین الان پارتی مهمه ،چیکار  قصد دارین بکنین دانشگاه؟