2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکلت به خدا باشه  منم از پو بدتر من ۲سالم و نیم انتظار کشیدم ، بعد اون همه انتظار پسرم رو تو ...

عزیزززم خیلی ناراحت شدم ولی توکلت بخدا باشه انشالله خودش کمک کنه و به زودی مامان بشی و این سختی ها رو فراموش کنی ...خدا لعنت کنه اون دکتر رو که  تشخیص اشتباه داده ..کاش پیش دکترای دیگم میرفتی قبلش

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
از 3 پریود تا 5 شب .شبی 2تا

بدون نسخه پزشک هم میدن داروخانه ها؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

وای.مثبته دختر

من سه ماه خوردم نشدم.ولی چون تخمدانو تحریک میکنه.از تخمکگذاری تا خود پریود ادم دلدرد و تخمدان درد داره

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
عزیزززم خیلی ناراحت شدم ولی توکلت بخدا باشه انشالله خودش کمک کنه و به زودی مامان بشی و این سختی ها ر ...

ممنون عزیزم 

دکترم باید سرکلاژم می کردم ، حتی ۳بار خودم بهش گفتم .... چون من ترم آخر دانشگاه بودم ، پایان نامه داشتم ، نشد مرخصی بگیرم ، ضمن اینکه بعد فوت پدرم باردار شده بودم ، فشار بارداری گرفته بودم ، نکرد حتی طول سرویکسمم چک نمی کرد ... خدا ازش نگذره هربار میرفتم پیشش خداد تومن پول میدادم حتی وقتی کیسه آبم پاره شد ، نذاشت پذیرشم کنن ، فرستادم یه بیمارستان دولتی که رزیدنت بالا سرم بیاد 

دکترم رو الان عوض کردم ، این بنده خدا گفت از رو عکس رنگیت معلومه که باید سرکلاژ میشدی به خاطر فرم رحمت 

عکسم برای ۳ماه قبل بارداریم بود

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚