2777
2789
ممنون عزیزم ...اره کارم افتاد دست خدا دیگه باید صبر کنم ببینم خودش کی میخواد 

خدا خودش صلاح همه چی بهتراز همه میدونه به وقتش بهت میده   منم تمام آزمایشارو دادم حتی عکس رنگی انداختم از لوله هام همسرمم که سالم.فردا میرم ماموگرافی انجام بدم دوشنبه برم پیش دکتر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا خودش صلاح همه چی بهتراز همه میدونه به وقتش بهت میده   منم تمام آزمایشارو دادم حتی عکس رنگ ...

انشالله خودتم به زودی مامان بشی 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
نگران نباش گلم شما که واسه باردار شدن مشکلی نداری اونم اشتباه دکترت بوده حتما به زودی مامان میشی ..م ...

همچین بی مشکلم نیستم عشقم ، تخمدان pco دارم با دارو باردار میشم ولی به قول دکترم همین که ۲بار باردار شدم جای امید دارم 

والله دکتر نگفت که چه شکلیه رحمم فقط گفت از دهانه رحمت معلومه که نارسایی داره به صورت عامیانه اش گفت دهانه رحمت کلا کمی بازه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
خدا خودش صلاح همه چی بهتراز همه میدونه به وقتش بهت میده   منم تمام آزمایشارو دادم حتی عکس رنگ ...

انشالله بزوووودی میای و خبرمیذی و این حس زیبا رو تجربه میکنی😍😍😍😍

خدایا اینبار کنجدمو سالم بذار بغلم🙏🙏🙏🙏

دوستای گلم امیدوارم همه اونایی که منتظر هستن به زودی مامان بشن 

برای منم دعا کنید این ماه مامان بشم ، دلم می خواد وقتی همسرم برای اربعین میره ، دو نفری بدرقه اش کنیم😢

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
من خیلی سرچ کردم تو اینترنت زیاد نوشته بود کسایی ک تجربه دارن باید بگن

اولا مبارکه ان شاالله به خوشی بزرگش کنی,

من سر بارداری دومم از این علامت فهمیدم یهو دیدم کبود شده عجیب.... بعدش لک قهوه ای دیدم فک کردم پریوده اما لانه گزینی بود و بعداون بی بی مثبت شد. منتها مال من نموند.

یک صلوات هدیه به دل شکسته خانم رباب  

سلام خانم گلا یه سوال دارم شماهم کلومیفن مصرف کردین اینقدر گرسنه هستین ؟؟؟ساعت خوابتون بهم خورده ؟؟؟

من تو دلم قور قور می کنه دیگه از گرسنگی ضعف می کنم شبم زود خوابم میگیره نصف شب به کلی خوابم تموم میشه اصلا کلا سیستم آشفته شده تاماه پیش امکان نداشت پری زود و دیر بشه  ولی ماه پیش شد ۲۳ روز نمی دونم این ماه که قرص خوردم چجوریه چند روزس ؟؟؟ 

سلام خانم گلا یه سوال دارم شماهم کلومیفن مصرف کردین اینقدر گرسنه هستین ؟؟؟ساعت خوابتون بهم خورده ؟؟؟ ...

سلام اره عزیزم کلومیفن تاثیر رو گرسنگی داره و اگه باردار نشی چون هورمونیه پریودت و عقب میندازه