2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توکلت به خدا باشه  منم از پو بدتر من ۲سالم و نیم انتظار کشیدم ، بعد اون همه انتظار پسرم رو تو ...

عزیزززم خیلی ناراحت شدم ولی توکلت بخدا باشه انشالله خودش کمک کنه و به زودی مامان بشی و این سختی ها رو فراموش کنی ...خدا لعنت کنه اون دکتر رو که  تشخیص اشتباه داده ..کاش پیش دکترای دیگم میرفتی قبلش

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
از 3 پریود تا 5 شب .شبی 2تا

بدون نسخه پزشک هم میدن داروخانه ها؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

وای.مثبته دختر

من سه ماه خوردم نشدم.ولی چون تخمدانو تحریک میکنه.از تخمکگذاری تا خود پریود ادم دلدرد و تخمدان درد داره

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
عزیزززم خیلی ناراحت شدم ولی توکلت بخدا باشه انشالله خودش کمک کنه و به زودی مامان بشی و این سختی ها ر ...

ممنون عزیزم 

دکترم باید سرکلاژم می کردم ، حتی ۳بار خودم بهش گفتم .... چون من ترم آخر دانشگاه بودم ، پایان نامه داشتم ، نشد مرخصی بگیرم ، ضمن اینکه بعد فوت پدرم باردار شده بودم ، فشار بارداری گرفته بودم ، نکرد حتی طول سرویکسمم چک نمی کرد ... خدا ازش نگذره هربار میرفتم پیشش خداد تومن پول میدادم حتی وقتی کیسه آبم پاره شد ، نذاشت پذیرشم کنن ، فرستادم یه بیمارستان دولتی که رزیدنت بالا سرم بیاد 

دکترم رو الان عوض کردم ، این بنده خدا گفت از رو عکس رنگیت معلومه که باید سرکلاژ میشدی به خاطر فرم رحمت 

عکسم برای ۳ماه قبل بارداریم بود

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚