دوستان من دلار دارم یورو هم دارم کمه زیر ۱۰ تومنه ولی یوروم سودش بیشتر از دلارم شد الان هی زمزمه هست ک دلار میخوان وارد بازار کنن ب نظرتون دلارو تبدیل ی یورو کنم یا ن ....
پینوشت رو طلاهم ک ه نمیشه حساب باز کرد دیروز تو طلا فروشی بودیم موقعه صحبت های ترامپ بود یعنی ما قبل صحبتاش وارد شدیم تا موقعه خروجمون ۱۲ تومن رفت رو طلاااا
دوسته شوهرم خونشو قولنامه کرد ۱۸۰ و ۱۵روزم مهلت گرفت ک تا خونه جدید پیدا کنه و ۵۰ ملیونم گرفته بود بعد ۱۵روز گفته بود ک خونه پیدانکردم و خونه خودمو میخوام پولتو بگیر طرفم گفته باشه ولی خونت ۲۸۰ تومنه و مرده الان خونه رهن کرده از صاحب خونگی افتاد ب اجاره نشینی عمرا هم بتونه دیگ بخره
دوسته شوهرم خونشو قولنامه کرد ۱۸۰ و ۱۵روزم مهلت گرفت ک تا خونه جدید پیدا کنه و ۵۰ ملیونم گرفته بود ب ...
خب ببخشید خیلی حماقت کرده حتی تو مواقع عادی هم همهههه میدونن اول باید خونه پیدا کنی بعد بفروشی چه برسه به الان که قیمت ها ثانیه ای عوض میشه.ولی شنا شرایطتت فرق داره مبلغ پولت کمه.دلار و یورو هم همچین فرقی نداره.پس کاری نکن و حرص نخور.اعصاب و جون ادم ازهمه چی ارزشمند تره
خب ببخشید خیلی حماقت کرده حتی تو مواقع عادی هم همهههه میدونن اول باید خونه پیدا کنی بعد بفروشی چه بر ...
جمله اخرت ب دلم نشست خیلی زیاد ممنون
شوهرمم همینه میگه دیروز میگفت ولش کن پوله منه اینقدر حرص نخور تو طلا فروشی نزدیک بود سرش داد بزنم اخه ی ۱۰ تومنم کنار دارم میگفتم اگ همونمطلا خریده بودیم چی میشد و ...