2777
2789
عنوان

دلار یا یورو

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 25 پست
من خیلی درگیر این موضوعها بودم الکی خودتو اطرافیانتو عصبی نکن دیگه تقریبا جامعه هم سر شده و دردو نمی ...

اخ دقیقا میفهمم چی میگی میدونی پول زحمت گشیه پوله ۵ صبح رفتن سرکار دلم میسوزه ک با یک انتخاب اشتباهم تو تصمیم گیری دود شه یا نصف شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این مملکت چی رفته بالا و بعد آمده پایین ؟ هر چیزی  که سر به فلک بکشه آخرش قدر سر سوزن میاد پ ...

اره ولی خوب اتفاق امسال بی سابقه بود برای همین معلوم نیست چ میکنن

دوسته شوهرم خونشو قولنامه کرد ۱۸۰ و ۱۵روزم مهلت گرفت ک تا خونه جدید پیدا کنه و ۵۰ ملیونم گرفته بود بعد ۱۵روز گفته بود ک خونه پیدانکردم و خونه خودمو میخوام پولتو بگیر طرفم گفته باشه ولی خونت ۲۸۰ تومنه و مرده الان خونه رهن کرده از صاحب خونگی افتاد ب اجاره نشینی عمرا هم بتونه دیگ بخره

یه سیب رو بندازی هوا تا ابان هزار بار میچرخه 

خود خداهم مطمین نیست چی پیش میاد پولتو باید زودتر ملک میکردی وگرنه نوسان گیری تا این بازار هردنبیل ارز و طلا کار ناشیانه ای هست

دوسته شوهرم خونشو قولنامه کرد ۱۸۰ و ۱۵روزم مهلت گرفت ک تا خونه جدید پیدا کنه و ۵۰ ملیونم گرفته بود ب ...

خب ببخشید خیلی حماقت کرده حتی تو مواقع عادی هم همهههه میدونن اول باید خونه پیدا کنی بعد بفروشی چه برسه به الان که قیمت ها ثانیه ای عوض میشه.ولی شنا شرایطتت فرق داره مبلغ پولت کمه.دلار و یورو هم همچین فرقی نداره.پس کاری نکن و حرص نخور.اعصاب و جون ادم ازهمه چی ارزشمند تره

دوسته شوهرم خونشو قولنامه کرد ۱۸۰ و ۱۵روزم مهلت گرفت ک تا خونه جدید پیدا کنه و ۵۰ ملیونم گرفته بود ب ...

ایشون حماقت کردن که قبل از پیدا کردن خونه مال خودشون رو فروختن
میگن یکی رو میخواهی بدبخت کنی پولشو نقد کن بده دستش

خب ببخشید خیلی حماقت کرده حتی تو مواقع عادی هم همهههه میدونن اول باید خونه پیدا کنی بعد بفروشی چه بر ...

جمله اخرت ب دلم نشست خیلی زیاد ممنون 

شوهرمم همینه میگه دیروز میگفت ولش کن پوله منه اینقدر حرص نخور تو طلا فروشی نزدیک بود سرش داد بزنم اخه ی ۱۰ تومنم کنار دارم میگفتم اگ همونم‌طلا خریده بودیم چی میشد و ...

ایشون حماقت کردن که قبل از پیدا کردن خونه مال خودشون رو فروختن میگن یکی رو میخواهی بدبخت کنی پولشو ن ...

مثلن فکرمیکرد تو ۱۵ روز پیدا میکنه 

منم دیگ ب حرف دوستان بی خیال میشم 

یکمشو طلا خریدم‌

یکمشو دلارو یورو 

یکمشو هم ماشین فروخته بودیم قبل گرونیا گذاشتیم رو پول اون ماشین بخریم انشاالله ک خیر باشه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792