2777
2789
عنوان

خیبی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 60 پست
دوستاشم متاهلن.من نمیدونم اونا چه زنایی دارن که انقدر ریلکسن.من اصلا نمیتونم هضم کنم یه مرد متاهل با ...

اون دوستای پدر...پس یادش دادن

پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستاشم متاهلن.من نمیدونم اونا چه زنایی دارن که انقدر ریلکسن.من اصلا نمیتونم هضم کنم یه مرد متاهل با ...

ببین پس زیاد حساس نشو من فک کردم مجرده هر چی بیشتر دست و پای مرد رو ببندی بیشتر تحریک تر و وقیح تر میشه کلا میگم سیستم مردا اینه دوست دارن بعضی اوقات ی کوچولو تنها باشن برعکس ما خانومها 

حوصله داریا با شوهر که دوتایی برید خیلی خوبه که من مامانم باهامون میخاست بیاد راضیش کردم ی وقت دیگه ...

مامانم جوونه خاهرامم پاین واسه مسافرت خیلی خوش میگذره اما شوهرم زد توش😒😒😒😒

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
ببین پس زیاد حساس نشو من فک کردم مجرده هر چی بیشتر دست و پای مرد رو ببندی بیشتر تحریک تر و وقیح تر م ...

خب شاید زن دوستاش از اون خوش گذرونا هستن که بی شوهر همه جا میرن میگردن وقتی استارتر کار و زندگی. بدون تفریح داره چرا شوهرش باید خوش بگذرونه

شوهر من ادم خیانت نیست البته .ولی من که دوستاشو نمیشناسم.بعدشم من با یه بار مسافرت رفتن با دوستش مشکلی ندارم ولی راستش بیشتر لج کردم باهاش.چون دوهفته پیش بهش گفتم بیا بریم کاشان خونه خواهرم گفت الا و بلا مامانم مریضه و شاید نیاز به من داشته باشه نرفتیم.از دوروز قبل به خواهرم گفته بودیم میایم!

اونوقت الان خیلی شیک میگه با دوستام میخوام برم شمال

من به شخصه اگه پیشنهاد بده میگم برو به من ربطی نداره.

ولی واقعا اگه دلش اومد تنهام بذاره بره بهش نشون میدم.

یعنی قطعا یجوری تلافی میکنم.

که به گوه خوردن بیفته.

الانم سه روزه قهریم.

وقتایی دیگه میگه با مادرت درد دل نکن.

ولی امروز میرم درد دل میکنم و میرم قهر تا بفهمه.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
مامانم جوونه خاهرامم پاین واسه مسافرت خیلی خوش میگذره اما شوهرم زد توش😒😒😒😒

حالا مامان من انقد محافظه کاره شک ندارم اگه میبردیمش.....تو مسافرتمون 😂😫

شوهر من ادم خیانت نیست البته .ولی من که دوستاشو نمیشناسم.بعدشم من با یه بار مسافرت رفتن با دوستش مشک ...

خب مقصراونه اول ازهمه چون تفریح مجردی زیادش خوب نیس

استارترعزیزناراحت نشی هاولی به حرف من گوش میدی نزاربره شماجاهای دیگه بره ولی شمال نه چون ادم خیانت کارهم نباشه اونجاویلاروباژیلامیدن به مردم پس مراقب باش عزیزدلم

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    

راستش من از الان ترسیدم  

اخلاق شوهرم وقتی میفته رو دنده لج و حرفش به کرسی نشینه خیلی گند میشه.ینی گند میزنه به اعصاب و روان من و دخترم.میگم کاش کل کل نمیکردم باهاش خودم با دستای خودم گند زدم به اخر هفته م

خب شاید زن دوستاش از اون خوش گذرونا هستن که بی شوهر همه جا میرن میگردن وقتی استارتر کار و زندگی. بدو ...

عزیرم من نمیگم که شوهره استارتر این کارو بکنه یا نکنه منظورم این بود که ۸۰   ۹۰  درصد مردا ذاتشون اینه  

عزیزم مثلا چه اقدامی؟

ازاینکه خانوادم بفهمند میترسه و خوشش نمیاد.

میرم خونمون درددل کنم آبروش بره.

چون چند مرتبه پیش قدم شدم با هم حرف بزنیم تازه بدهکار شدم و پشتشو میکنه. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷