2777
2789
عنوان

خیبی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 60 پست
من اصلا درک نمیکنم رابطه دوستی مرد محرد و متاهل 😑

فک کنم تو از اون دسته بودی ک تا ازدواج کردی ب دوستای مجردت محل ندادی اونا هم گفتن فلانی شوهر کرد خودشو گرفت برا ما😂😂😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
برعکس من من چند بار خاستم با خاهرام و مادرم بریم مسافرت شوهرم مخالفت کرد 😑😑😑😑

حوصله داریا با شوهر که دوتایی برید خیلی خوبه که من مامانم باهامون میخاست بیاد راضیش کردم ی وقت دیگه ببریمشون

پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا رو بدی مردا میخوان سوارت بشن 

میگم اگه بچه داری بگو بچه شبا تو نباشی بهونت میگیره

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   

عزیزم حق داری ناراحت بشی چون دوست داری آخر هفته با همسرت باشی تمام روز های هفته سرکاری و اون معموریته دوست داری با هم باشین و با هم برین تفریح ولی گاهی اوقات بزار بره که اوقاتتو تلخ نکنه خانومی ولی خیلی حق داری😔

عزیزم الان روشنفکرهای سایت میان میگن باید میزاشتی بره و این حرفها....ولی اتفاقا کار هوبی کردی و مقصرم نیستی...بخدا الان زمونه خیلی خرابه...همین جوریش هزار تا مشکل داریم ...واقعا مواظب شوهرت باش...از الان با پررویی اینجور کنه فردا دیگه هیچ کس نمیتونه جمعش کنه........واقعا یعنی جی مرد مجردی بره مسافرت و پولش رو خرج دوستاش کنه؟ مگه زنش دل نداره که نمیبره مسافرت؟؟؟ البکه شوهر من تعریفی نیست و هی محردی میخواد بره وای تا الان نشده...خدا بقیه اش رو بخیر بگذرونه

من هستم و هستم و هستم ...تا که بگردد دوران....تا که رسد مژده خوش کامی ایام..  .یه صلوات واسه حاجت دلم  
تجربه به من نشون داده محدود کردن مرد باعث بدتر شدن شرایط میشه حالا یه هفته حوصله ات سر می رفت به جا ...

واسه اینکه با من لج کنه و بگه مهم نیس میگکه تو هم برو.ولی من دوست اینجوری که بتونم باهاش تنها برم اینور اونور ندارم.دوستام متاهلن همه

بهش بگو منم میتونم خیلی کارا بکنم تو نفهمی.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
فک کنم تو از اون دسته بودی ک تا ازدواج کردی ب دوستای مجردت محل ندادی اونا هم گفتن فلانی شوهر کرد خود ...

نه زن با مرد خیلی فرق میکنه من خودمم شوهرم رو اصلا محدود نکردم و اونم اصلا سوءاستفاده هم نکرد 

من اصلا درک نمیکنم رابطه دوستی مرد محرد و متاهل 😑

دوستاشم متاهلن.من نمیدونم اونا چه زنایی دارن که انقدر ریلکسن.من اصلا نمیتونم هضم کنم یه مرد متاهل با دوستاش مسافرت بره زن و بچه ش خونه باشه!

مردا باید زبون خوش حرف زد لج کنی لج میکنن شوهر منم تا بیکار میشد میرفت با دوستاش روز تعطیل تا 5 صبح بعد میومد منم گفتم دلم میخاد ی روز که تعطیلی با هم باشیم اونم قبول کرد به همین راحتی

پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌