2777
2789
عنوان

خیبی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 60 پست
راستش من از الان ترسیدم     اخلاق شوهرم وقتی میفته رو دنده لج و حرفش به کرسی نشینه خیلی گ ...

دو که دختر داری به دخترت بگو به باباش بگه بابا دلم برات تنگ میشه

من دخترم با همین زبونش شوهرمو نشونده 

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
عزیرم من نمیگم که شوهره استارتر این کارو بکنه یا نکنه منظورم این بود که ۸۰   ۹۰  درصد ...

اون که صددرصد ذاتشونه ولی باید ادب شن مسافرت بدون خانواده اصن معنی نداره اگا میخاستی تنها بری خب خیر سرت زن نمیگرفتی دیگه زنو شوهر شریک همن چرا وقتی بدهکاری شریک غمت هست ولی وقتی میخای بری مسافرت خوشی نباید شریک شادیت باشه زن گرفتن برا رابطه فقط😒ببخشید ی خورده عصبانی شدم😂

پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازاینکه خانوادم بفهمند میترسه و خوشش نمیاد. میرم خونمون درددل کنم آبروش بره. چون چند مرتبه پیش قدم ...

به نظرم پای خانوادتو نکشی وسط بهتره.الان که ازشون میترسه برات یه امتیازه ولی اگه بری بگی دیگه برای شوهرت عادی میشه و تو این امتیازو از دست میدی.بعدم شما خوب میشین و فراموش میکنی اما خانوادت هیچوقت فراموش نمیکنن

من به شخصه هیچوقت با بیرون رفتنای چندساعته مخالفت نمیکنم چون خودمم گاهی اوقات خیلی دوست دارم با دوستام برم بیرون و خوش بگذرونم.ولی چند روزنه !!!هرجایی میخوایم بریم میریم تازه شب هم میایم برای هم باذوق تعریف میکنیم،من اگه جای تو بودم دست رو نقطه ضعفش میذاشتم.مثلا یبار شوهرم رفته بود به باباش سربزنه(100کیلومتری از مادورترن-یه شهر دیگن)بعدش باباش به کار میگیرتش و میرسه به شب شب هم شوهرم زنگ میزنه که نمیتونم بیام خونه امشب برو خونه مامانت اینا!منم چون میدونستم شوهرم اصلا راضی نمیشه تنهاخونه بمونم لج کردم گفتم نمیرم وهرچی هم زنگ زد جوابش ندادم-آخرش زنگ زده بود بابام که عمو تروخدا برو دنبال این شب تنها نمونه خونه بامن لج کرده  بابامم اومد بردم خونشون  

راستش من از الان ترسیدم     اخلاق شوهرم وقتی میفته رو دنده لج و حرفش به کرسی نشینه خیلی گ ...

خوب کاری میکنی ولی یکمممممممم سیاست به خرج بده وبهش بگومن دلم برات تنگ میشه وایناشب نری جایی برات سوپرایزدارم 

یااصلاسوپرایزش کن وبگواین رفتارم به خاطرسوپرایزم بوده یه شاااام عااااااااااالی یکم تزئیین توی اتاق خواب شمع وگل وایناوکارای دیگه زنانه مثل لباس خواب وبازی های ذهنی وغیره...............که خودت دیگه بقیشوبلدی نمیشه واردجزئیات شم پس بهتره یکم ازحس زنانت استفاده کنی فقط دخترت نباشه بفرستش خونه ی کسی پیش مادری مادرشوهری یه شب رویایی بساز والبته بدووووون غرزدن 

اگه جواب دادکه خوش بگذره وخیرشوببینی😅😅

اگرم جواب ندادیه جوردیگه حالیش کن😈😈

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    
خوب کاری میکنی ولی یکمممممممم سیاست به خرج بده وبهش بگومن دلم برات تنگ میشه وایناشب نری جایی برات سو ...

شوهر من اصلا ادم رومانتیکی نیس نمیشه از اینکارا باهاش کرد

واسه اینکه با من لج کنه و بگه مهم نیس میگکه تو هم برو.ولی من دوست اینجوری که بتونم باهاش تنها برم ای ...

به نظرم چون تا حالا نرفتی و تنهاش نذاشتی اینجوری میگه یه روز که میدونی حتما خونه است اصلا خودت تنهایی برو بیرون بذار تو خونه تنها باشه خیلی اثر داره منم مشکل شما رو داشتم

چند روز پشت سر هم میرفتم بیرون بعد ازتاریکی و اومدن خونه همسرم بر میگشتم خونه خودشم متوجه شده بود که دارم تلافی میکنم خیلی بهتر شد.

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
دوستاشم متاهلن.من نمیدونم اونا چه زنایی دارن که انقدر ریلکسن.من اصلا نمیتونم هضم کنم یه مرد متاهل با ...

شاید اونا هم ریلکس نیستن. همه دارن با دعوا اجازه میگیرن فقط پیش هم نمیگن و کلاس میزارن

شاید اونا هم ریلکس نیستن. همه دارن با دعوا اجازه میگیرن فقط پیش هم نمیگن و کلاس میزارن

نمیدونم والا شاید.ولی اخه این همکارشون الان دو ماهه گیر داده بیاین بریم مسافرت.درواقع کک مسافرتو این انداخته تو جون اینا.حتما زنش گیر نیس که انقدر اصرار داره رو این قضیه دیگه

شوهر من اصلا ادم رومانتیکی نیس نمیشه از اینکارا باهاش کرد

من  نظرم با بقیه فرق می کنه . درک نمی کنم که چرا توقع دارید همسرانتون هیچچچچ تفریحی بدون خانواده نداشته باشن؟

هم خانم و هم آقا، به این نیاز دارن که گاهی ، زمانی رو مختص خودشون داشته باشن به دور از دغدغه خانواده. 

واقعا فکر می کنید همسرتون با یک مسافرت با همکارانش، قراره به راه بد کشیده بشه که مانع مسافرت شدید؟

اگر اینطوره ، واقعا در ادامه دادن زندگی تجدید نظر کنید.

در ضمن ، هر کس دیگه هم جای همسرتون بود در قبال رفتار شما برای تماس با دوستش ، همین واکنش رو داشت 

من  نظرم با بقیه فرق می کنه . درک نمی کنم که چرا توقع دارید همسرانتون هیچچچچ تفریحی بدون خانواد ...

بله کاملا با شما موافقم.من با مسافرت یکی دوبار در سال شوهرم مشکلی ندارم ولی این مخالفت من یه پیش زمینه داشت که برمیگرده به دوهفته پیش که من میخواستم برم خونه خواهرم که کاشانه ولی ایشون مخالفت کرد من از اون دلم پر بود

در مورد شماره همکارشم حق باشماس.من تو کل دعوامون که از دیشب ادامه داره تو تنها موردی که خودمو مقصر میدونم همین موضوعه.ولی انقد عصبانی بودم دست خودم نبود فقط میخواستم یجوری حرصش بدم وگرنه اصلا قصد نداشتم با همکارش صحبت کنم