2777
2789
عنوان

نکات همسرداری😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 68 پست
چههه بد چه داستانی داشتن آدم میترسه واقعاا

اره من خودم هی میپرسم و به شوهرم میگم با خانوما نگی بخندیا. کلا بگو بخند میکنه ولی میگم مواظب باش زندگیمون خراب نشه با ناز و عشوه یکی دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ما انقد خودمون بکشیم که چی شه نظرشون جلب شه مث عروسک و وسایل پشت ویترین بشیم ابزار برا مردا مگه ...

اره منم شوهرم تا از درخونه وارد میشه اول میره دستو صورتشو میشوره نیم ساعت ک حزف میژنیم میزه یه دوش‌یک ربعه میگیره میاد همیشهههههه شبا قبل خابشم رابطه بخاد سه ساعت اونجاشو میشوره بعد میاد یکمم مو دربیاره کلی عذرخاهی میکنه عطرو لباس خوب‌ و مرتب ک دیگه هیچی ولی  تو خونه خیلی بیشتر میرسه بخودش سرکار میخاد بره اهمیتی نمیده زیاد ولی بیرونم بخایم بریم سه ساعت بخودش ورمیره 

البته من خیلیییییی بخودم میرسم یادم نمیاد شبا قبل خاب دوش نگرفته باشم و ارایش نکزده و باعطر نرفته باشم پیشش

اره من خودم هی میپرسم و به شوهرم میگم با خانوما نگی بخندیا. کلا بگو بخند میکنه ولی میگم مواظب باش زن ...

خودتو نگران و هلاک شوهرت نشون نده حداقل پیش خودش چون هوا برش می داره 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
خودتو نگران و هلاک شوهرت نشون نده حداقل پیش خودش چون هوا برش می داره 

اره. ولی گوشزد کنیم یوقتا خوبه. چون تاثیر بعضی نصیحتامو تو رفتارش دیدم. ولی هیچوقت صد در صدی نمیشه اعتماد کرد

به نظر من زن و مرد نداره هردو باید واسه نگه داشتن هم و ثابت کردن علاقشون و اینکه زندگی خسته کننده و تکراری نشه اینکارارو کنن 

زن و مرد باید واسه هم کامل کامل باشن 

مخصوصا زن واسه شوهرش چون مردا یکم ضعیف ترن

عشقم😗 تو تموم اون چیزی هستی که من از دنیا میخوام❤ تیکر تولد بابای نی نیم😍😍😍😍خدای من زود زود تیکر تولد نی نی مو بزنم🖑🖑
اره منم شوهرم تا از درخونه وارد میشه اول میره دستو صورتشو میشوره نیم ساعت ک حزف میژنیم میزه یه دوش‌ی ...

من همه این کارا و بیشترش می کروم ولی شوهرم دریغ از اینکه دست و روش بشوره ی حموم نمیره ریشش نمی زنه موهای بدنش که اصلا کلا نا امیدم کرده همیشه خدا هپلی 😩😩😩😩

همه چی گرون کردن الا جون آدما