2777
2789
عنوان

نکات همسرداری😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 68 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا فقط شکم و زیر شکم براشون مهمه 😅 ارایش و بقیه چیزا بعد اینا

اره از در که میان اول بوی غذا مستشون میکنه

بعد یه دل سیر میخوابن یا ولو میشن پای تلویزیون. البته تو اتاق خواب یادشون میفته زنم رژ زده😁😁😁😁😁😁😁

من فقط برا عروسیم خط چشم کشیدم. چشام درشته مژه هامم بلند خودم خط بکشم ناجور میشه. دوسدارم برم تاتو ک ...

برو انجام بده خیلی خوبه مخصوصا وقتی صبح روبروی آینه صورتت رو میشوری😁😁یه نگاه به چشمات میکنی که چه آرایش کرده است راحتی

قربان وفای سگ ♥️
خب  شما تلاشتو کردی. البته یه چیزی هم بگم باید نزاری مرد با این کارا پرو بال زیادی بگیره. میگن ...

واقعا دوتا از دوستات شوهراشون ولشون کردن

عجب آدمایی

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

حالا ما انقد خودمون بکشیم که چی شه نظرشون جلب شه مث عروسک و وسایل پشت ویترین بشیم ابزار برا مردا مگه مردا برا ما چه کار می کنن ب خاطر ما دوش می گیرن نه ب خدا 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
فقط مورد زیور آلات و طلا....من فقط،همونو میخوام اجرا کنم الان میرم شوهر جان رو بیدار میکنم بره ابزار ...

اونم معطله تو بگی چار نعل بره بخره😐😂😂😂😂😂

مث این ک یادت رفته داریم راجب کی حرف میزنیما!!!

شوووووووهررررررر😐😐😐😂😂

SOMETIMES I JUST FEEL IT'S ONLY ME, WHO NEVER BECAME WHO THEY THOUGHT THEY'D BE
اره عزیزم. چقدرم توجه داشتن به شوهرشون. اخلاقاشونم بهم میومد. ولی یکی دیگه اومد و اینا از چشم افتادن

چههه بد چه داستانی داشتن

آدم میترسه واقعاا

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

من کرم دست نمیزنم قرص اهن بعدازخوابم نمیخورم.زیور الات استفاده نمیکنم.قبل اومدنشم ارایش نمیکنم.

اماااا همیشه تمیزم همیشه.هیچوقت تو جمع تنهاش نمیزارم.کسیو به رخش نمیکشم چون انتخاب خودمه خوب یا بد. شوهرمم بااینکه10ماهه عقدیم ولی90درصد همونی شده که میخواستم باشه.فکرمیکنم ازم راضیه بنا به گفته خودش