2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستند؟

194 بازدید | 25 پست

شب همگی بخیر بچه ها من یه مشکلی که دارم اینه وقتی یه چیز جدید میخرم خیلی فکرمو درگیر میکنه اینکه برای مثال نکنه سرم کلاه رفته  نکنه مدلش جالب نیست یا کاش بیشتر وقت میذاشتم بهترشو میگرفتم خیلی خیلی ذهنمو درگیر میکنه تا یه مدت نمیدونم چرا اینجوریم از چیزهای کوچیک بگیر تا وسایل بزرگ کسی هم مثل من هست؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ااااخ دقیقا مث خودتم بعضا شده ک پشیمونم میشم بخدا یوقتی شبا از فکرشم بیدار میمونم اصلا کلافه و داغون میشم 

میشه خواهش کنم برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرسین..التماس دعا😓😔🙏🏻

وايي من سر أسباب بازي خريدنم  اينجوريم ديوانه ميشم صد بار  از همسرم ميپرسم به درد ميخورد يانه ؟؟گاهي چند بار ميرم واسه تعويض

اما سر وسائله هاي ديگه اصلا حتي بگن سرت كلاه رفته يا زشته پشيزي ارزش نداره واسم باهاش حال ميكنم 

شوهر من هرجا میریم خرید به شوخی به فروشنده میگه فردا بازم میادا واسه تعویض مشکلی که ندارید

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
واااای دقیقا بدتر از خودتم اگه بدونی امروز چه حالی دارم 

چقدر بده اینجوری من هر سری تصمیم میگیرم سری بعد بیشتر تحقیق کنم واسه خرید چیزی که میخوام درست بشو نیستم شما چرا چی خریدی پشیمونی   

من اگر یه چی بخرم عالم ادم بگن بده محلشون نمیزارم.هیچوقتم موقع خرید کسی رو نمی برم تو کارم دخالت کنن ...

خوش بحالت چقدر خوبه ادم اینجوری باشه نظر دیگران براش مهم نباشه چجوری اینجوریی؟میخوام یاد بگیرم