2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 76936 بازدید | 289 پست
عزیزم شما بار داری چندمته و ارضاشدی تو بار داری

من بارداری دوممه...بله دوبار قبل همسرم ارضاشدم ولی من خودمو با جوش شیرین نشستم.قبل اقدام توت فرنگی خوردم شوهرمم یک ساعت قبلش قهوه غلیظ خورد و نیم ساعت قبلش کیسه یخ رو بیضه هاش گذاشت

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برامامان بابافرق ندارن ولی زخم  زبون میزنن جاری من اولش دختربودمرده اومددنیادومی رونذرعلی اصغرکردپسرشدمن دوتادخترپشت سرهم جاری سومی هم یه دختراوردخواهرشوهرم پسراوردجاری که پسرداشت جوگیرشدحامله شددخترهرکارکردنرفت شنبه بایدسزارین بشه ناراحته

😍😍😍😍😍😍
من بارداری دوممه...بله دوبار قبل همسرم ارضاشدم ولی من خودمو با جوش شیرین نشستم.قبل اقدام توت فرنگی خ ...

🤣🤣🤣🤣منم ازاین کاراکردم کلی امپول داروخودم شوهرم نتیجش شددختریخ روبیضه شوهرمیزاشتم بدبخت تحمل میکردحالانفسش میره برادختردومی عاشقش اسمشم گذاشت آتاناز

😍😍😍😍😍😍
من تو رابطه خیلی کم ارضا میشم اونایی که پسر دارن حتما ارضا شدن آخه همه دغدغم اینه😔😔😔

من فکر. میکنم اگر. درست باشه باید. خیلی عوامل دخیل باشه و من هشت سال پیش دخترم به دنیا اومد. دنبال این کارها هم نبودم ولی روزی دوبار. رابطه داشتیم که هر دوبار. هم من ارضا میشدم اول ولی دختر شد خداروشکر حتی روز تخمک گذاری پس فکر نمیکنم موثر باشه

خودتون درگیر. این مسایًل نکنید الان هم باردارم ولی جنسیتش مشخص نیست اصلا هم برای دوتامون مهم نبود چی باشه

من از. خانم بودن راضیم و حتی شوهرم هم بارها گفته کاش منم زن بودم زن بودن خیلی بهتر و راحت تر

به نظرم باید. دختر. درست تربیت بشه تا این تبعیض های جامعه روی دخترها تاثیر. نداشته باشه باید. اول از خودمون شروع کنیم ونسل خوب و. مفیدی تربیت کنیم که خودشون هم به جنسیتشون افتخار. کنن

یه چیزی که میخواستم بگم اینه که این چیزا رو رعایت بکنید ولی توقع زیادی نداشته باشید که حتما به خواسته تون برسید و دوم اینکهمن وقتی فهمیدم هیچوقت دیگه به خواسته م نرسیدم اولش خیلی گریه کردم چون برادر و پدر نداشتم خیلی دلم یه پسر میخواست ولی الان که دخترامو دارم با دنیا عوضشون نمیکنم و به داشتنشون افتخار میکنم شمام زیاد سخت نگیرید خدا بهتر ااز هر کسی صلاح نارو میدونه

گاهی گمان  نمیکنی  ولی  میشود
🤣🤣🤣🤣منم ازاین کاراکردم کلی امپول داروخودم شوهرم نتیجش شددختریخ روبیضه شوهرمیزاشتم بدبخت تحمل میک ...

ای جونم قطعا که همیتطوره باباها دخترین حسابی...تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته...تمام این کارا فقط برا اینه که بعدا نگیم ااا اگه فلان کارو میکردیم شاید میشد.اول و آخرش فقط خداست.

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
من فکر. میکنم اگر. درست باشه باید. خیلی عوامل دخیل باشه و من هشت سال پیش دخترم به دنیا اومد. دنبال ا ...

قطعا عزیزم هممون راضیم از زن بودنمون...کسایی که پسر میخوان به خاطر این تفکر غلطه برتری پسر به دختر نیس...من بچه اولم دختر بود و هیچ تلاشی برا دختر یا پسرشدنش نکردم اما برا دومی چرا...حتما اگه اولی پسر بود تمام سعیمو میکردم دومی دختر باشه.

همینکه روزی دوبار رابطه داشتید دختر شده.نزدیکی زیاد اسپرمو ضعیف میکنه.معمولا برا پسر میگن مرد حداقل پنج و حداکثر ده روز تخلیه نشده باشه

میدونم ولی تزریقش هم ممکنه اسپرمو بکشه دیگ اگ هر روز خودشو بشوره حله  من دوستم فقط با محلول خو ...

در صورتي اسبرم رو ميكشه كه زياد باشه مقدارش.كم مشكل نداره

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝