2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 76593 بازدید | 289 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شما راضی بودین از دکتر کومار؟چه رژیمی بهتون داد؟

سلام عزیزم فعلا که باردار نشدم ولی دکتر خوبیه دستشم سبکه رژیمشم سخت نیست هویچو تخم مرغ و سیب زمینی و کلا گرمیجات و پروتئین دیگه...

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
سلام عزیزم فعلا که باردار نشدم ولی دکتر خوبیه دستشم سبکه رژیمشم سخت نیست هویچو تخم مرغ و سیب زمینی و ...

ان شاالله به زودی مامان شی😍رژیمش واقعا پنج روزه هست؟

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
ان شاالله به زودی مامان شی😍رژیمش واقعا پنج روزه هست؟

مرسی عزیزم 😎😍آره گلم بیشتر رو روز تخمک گذاری تاکید داره . ک اونم هر ماه میرم سونو معلوم میکنه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
سلام استاتر ی سوال دارم  هنگام رابطه اگ زن زودتر ارضا شد مرد باید فورا بعد زن ارضا شه؟یا ک ن د ...

نه مهم اینه که زن زودتر ارضا بشه فقط تا اون محیط قلیایی بشه حالا مرد کمی دیرتز بشه مهم نیست

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
ازمن بپرس عزیزم منم رفتم رژیم وپسر شد

سلام عزیزم ان شالله هفته دیگه iuiتعیین جنسیت دارم الانم رژیمم البته چند روز بیشتر نیست منم باید اسید فولیک بخورم؟؟خیییلی نگرانم شوهرم داره قرص جوشان ویتامین c,ویتامینeو اسید فولیک 1 میخوره ،خودمم لبنیات رو حذف کردم حلوای میتی درست کردم هر روز موز میخورم با سیب زمینی و آب پرتقال و اینا دیگه باید چه کار کنم ؟؟

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 
سلام عزیزم ان شالله هفته دیگه iuiتعیین جنسیت دارم الانم رژیمم البته چند روز بیشتر نیست منم باید اسید ...

سلام🌹هر کسی دوماه قبل باردارشدن باید اسید فولیک بخوره چیزایی که دکتر من می گفت وبرات می گم امیدوارم کمکت کنه البته این رژیم ومن دوماه قبل بارداری انجام دادم هر شب با جوش شیرین خودم ومی شستم نمک خیلی برای زن خوب تخمه افتابگردون بگیر بخور الان فصل توت فرنگی بخر چون برابدن زن عالی لبنیاتم که کلا حذف کن از اول پروییدی فلفل سیاه من می خوردم موز براشوهرت عالی بهش زیاد بده بخوره عرق کاسنی برا شوهرت عالی خرما هر دوتون بخورید عالی مغزها هم برا شوهرت خیلی خوبه دکتر به من گفت برنج وگوشت کم بخور عزیزم امیدوارم به خواستت برسی دعای توسل زیاد بخون 😘😘

سلام🌹هر کسی دوماه قبل باردارشدن باید اسید فولیک بخوره چیزایی که دکتر من می گفت وبرات می گم امیدوارم ...

ممنووونم عزیزم لطف کردی ان شالله

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 
سلام عزیزم فعلا که باردار نشدم ولی دکتر خوبیه دستشم سبکه رژیمشم سخت نیست هویچو تخم مرغ و سیب زمینی و ...

عزیزم شما که زیر نظر دکتر کومار بودید باردار شدین؟

خدایا امیدم تویی🌹🌹
من ن خودم داداش دارم ن همسرم وای که چقد دلم  میخوا بچم پسر بشه

انشاله هرکی هر جنسیتی میخواد خدا بهش سالمشو بده.الهی آمین

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝