2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 76936 بازدید | 289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان که به سلامتی پسر دار شدی من از شما یه درخواستی دارم

و اون اینه که  پسرت‌ و یه مرد تربیت کنی

یه انسان قوی

و نه یه بچه لوس که مجبور شی برای بزرگ شدنش واسش زن بگیری

چون تجربه ثابت کرده

کسایی که جنسیت براشون مهمه

پسرهای خوبی روانه جامعه نمی کنند😉

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

من بچم پسر شد بدون هیچ کار و اقدام خاصی اعم از جوش شیرین و سرکه و قبل تخمک بعد تخمک و....خودش پسر شد.من جنسیت رو به صلاح خود خدا واگذار کردم نه اهل دختر خواستن بودم نه پسر.فقط گفتم خدایا یه دونه ازون سالم هاش برام بزار کنار جنسیتشم هرچی خودت دلت خواست😊

وای استاتر چقدر سختی کشیدی توی چندماه  ...واقعا پسردارشدن ارزششو داشت... 

بنظرم اینکارو کسی میکنه که چندتا دختر داشته باشه و ارزوی یه پسرباشه ... واسه بچه اول هیچکس سخت نمیگیره , ولی بقول شما یکی میخواستی و حتما میخواستی پسرشه... نمیدونم شاید منم جای شمابودم و باید انتخاب میکردم , پسرو انتخاب میکردم ,اونم بخاطر خیلی دلایل  ...  بااینکه عاشق دخترم...  

من خودم و همسرم پسر دوست داشتیم ,میگفت اولی پسربشه خیلی خوبه , 

ولی اصلا واسم فرق نداشت دختربشه یاپسر ...تنها کاری که کردم اونم بخاطر همسرم  این بودکه زمان تخمک گذاریم اقدام کردم و شنیده بودم زن باید قبل ازمرد ارضابشه  ...

شکرخداهم پسرشد,هنوز بدنیا نیامده خیلی دوسش دارم  ... ولی اونقدر ک باید خوشحال نشدم نمیدونم چرا... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
یادش بخیر با خوندن اینها همش یادم افتاد چهار سال پیش بود چقدر زود گذشت لبنیاتو خدف کردم هر روز صبح ی ...

نتیجه چیشد حالا

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
واقعا نمیفهمم چرا زورکی باید خواست. واقعا فرقی نداره فقط سالم و صالح باشه.به نظرم ناشکریه،خدا قهرش ...

استغفراله ,,مگه خدا بچه اس قهرش بگیره؟مگه دخترداده بهمون و گذاشتیمش پروشگاه یا کفر گفتیم ؟زمانی ناشکری میشه که دختر بده و ناراحت باشی وناشکری کنی،،،،نه اینکه دلت بخواد بچت پسر بشه و یه اقداماتیم کنی واسه کمک به اینکار،،،کی میگه ناشکریه

الان که به سلامتی پسر دار شدی من از شما یه درخواستی دارم و اون اینه که  پسرت‌ و یه مرد تربی ...

چشششششم حتما

مطمئن باش واسه اینکه لنگه باباش بچه ننه و لوس بار نیاد هرکاری خواهم کرررررد

من بچم پسر شد بدون هیچ کار و اقدام خاصی اعم از جوش شیرین و سرکه و قبل تخمک بعد تخمک و....خودش پسر شد ...

خدا برات حفظش کنه گلم

وای استاتر چقدر سختی کشیدی توی چندماه  ...واقعا پسردارشدن ارزششو داشت...  بنظرم اینکارو ک ...

والا از اونجا که الان پسرم نفس و عمر منه میگم اره ارزششو داشت،،،،ولی خداییش سختی کشیدم،اونقدر گرمی خورده بودم بزور نفس میکشیدم،من خیلی بلاها کلا سر خودم اوردم تا الان خخ