2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 76936 بازدید | 289 پست
مرسی گلم اصلا نگران نباش بابا همونجوری ک گفتم هر روز خودتو با آب و جوش شیرین بشور ی قاشق تو ی بطری ...

ممنون عریرم ممنون یه بار از رو دوشم برداشتی بهترینا نصیبت بشه الهی جوش شیرین فرق ننیکنه چجوری باسه از همینا که سوپری هادارن توغذا میریزیم یا فرق دارن

منم گوگولی مگولی😍 منم نون تنوری 😋منم نعنا وریحون😝 منم گل توی گلدون😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=69972547]فداتون بشم خواهرا چقد من ناراحت بودم داستم افسر ده میسدم ممنونتم ایشالا به هرچی میخوایی برسی

با خوردن توت فرتگی وجوش شیرینه که گفتم محیط رحم قلیایی میشه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
عزیرم میشه بگی چقد آب کنمو جوش واسه یه بطری ۱نیم لیتری چقد جوش شیرین بریزم 

من ی قاشق جوش شیرین و ی قاشق چایی خوری نمک ریختم من عفونت دارم برا عفونت عالیه

تو بطری آب معدنی بزرگ همین مقدار کافیه

مرسی گلم اصلا نگران نباش بابا همونجوری ک گفتم هر روز خودتو با آب و جوش شیرین بشور ی قاشق تو ی بطری ...

شستن با جوش شیرین کافی نیست،اینو دکترم بهم گفت،محیط رحم باید قلیایی بشه نه واژن،محلول رقیق جوش شیرین رو باید بفرسته داخل رحم،،،

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
ممنون عریرم ممنون یه بار از رو دوشم برداشتی بهترینا نصیبت بشه الهی جوش شیرین فرق ننیکنه چجوری باسه ا ...

خواهش میکنم عزیزم مرسی از دعای خوبت گلم

نه دیگ جوش شیرینه دیگ همون ک سفیده و پودره مثل آرد

از سوپری بگی جوش شیرین میخوام یا از عطاری بخر

شستن با جوش شیرین کافی نیست،اینو دکترم بهم گفت،محیط رحم باید قلیایی بشه نه واژن،محلول رقیق جوش شیرین ...

اینو میدونم‌دکتر گفت وفت رابطه آیا از الان ترریق کنم

خواهش میکنم عزیزم مرسی از دعای خوبت گلم نه دیگ جوش شیرینه دیگ همون ک سفیده و پودره مثل آرد از سوپر ...

ممنون گلم عاشقتم

شستن با جوش شیرین کافی نیست،اینو دکترم بهم گفت،محیط رحم باید قلیایی بشه نه واژن،محلول رقیق جوش شیرین ...

میدونم ولی تزریقش هم ممکنه اسپرمو بکشه دیگ اگ هر روز خودشو بشوره حله 

من دوستم فقط با محلول خودشو میشست هر روز پسر شد تزریق نکرد اصلا داخل رحم میکشه بالا دیگ

عزيزم كسي رو شنيدي iuiكرده باشه واسه تعيين جنسيت؟

یه نفر دیشب تاپیک زده بود که با آی یو ای نتیجه نگرفته 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

یادش بخیر با خوندن اینها همش یادم افتاد چهار سال پیش بود چقدر زود گذشت لبنیاتو خدف کردم هر روز صبح یادداشت دمایی بدن کیت تخمک گذاری استفاده کردم تخم هویج و فلفل سیاه نکوبیده و حلوای گرم شستشو با جوش شیرین نداشتن رابطه تا موقع تخمک گذاری اها یه چیز دیگه مهر ماه اقدام کردم وچون فصل توت فرنگی نبود فریز کرده بودم و استفاده کردم و فقط یکبار اقدام داشتیم وهمون ماه هم باردار شدم حمام سرد الت مرد قبل از اقدام خوابیدن به سمت راست و بلند نشدن تا دو ساعت و..... خیلی چیزای دیگه که الان دیگه یادم رفته

گاهی گمان  نمیکنی  ولی  میشود