2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 76936 بازدید | 289 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی ارضا نشدی و پسر شد من خیلی تو فکرم فک میکنم اگه زن ارضا نشه اصلا پسر دارنمیشه  هر روز سه ...

نه بابا ارضا شدن محیط رو قلیای میکنه فقط توم از راه دیگ قلیایی کن تو اون کارایی  ک من گفتمو بکن نگران نباش

به این فکر کردید اگه بچه ها جفت باشن بیشتر بدرد هم میخورن ما پدر مادرها از خودخواهیمونه دنبال جنسیته ...

شما توانش رو داری خدا رو شکر و میتونی اما مثلا منه نوعی نمیتونم سه تا بچه بیارم پس ترجیحم اینه که دو تا غیر همچنس داشته باشم .بدرد هم خوردن هم زیاد بهش فکر نکن الان من و داداشم کیلومترها دوریم از هم هرکسی سرش تو زندگی خودشه همینطور همسرم و برادرش.شیوه زندگی ها فرق  کرده

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
بله جدا نشدم هر روز این کارو کن من روزی سه بار می کردم دیگه برام عادت شده بود من رژیمم وبه اصرار خود ...

آره ماهم بخاطر همین این‌ماه رو انتختاب کردیم  چقد هوشحالم بخدا من فک میکردم فققققط زن ارضابشه پسر میشه ایشالا خدا بچه هتتو حفظ کنه مایه سربلندیت باشن

منم گوگولی مگولی😍 منم نون تنوری 😋منم نعنا وریحون😝 منم گل توی گلدون😁
من کرجم،،،،درخواست دوستی بده برات بفرستم خصوصی

ااا منم کرجم برا منم بفرست داشته باشم ممنون

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
نه بابا ارضا شدن محیط رو قلیای میکنه فقط توم از راه دیگ قلیایی کن تو اون کارایی  ک من گفتمو بکن ...

فداتون بشم خواهرا چقد من ناراحت بودم داستم افسر ده میسدم ممنونتم ایشالا به هرچی میخوایی برسی

بله جدا نشدم هر روز این کارو کن من روزی سه بار می کردم دیگه برام عادت شده بود من رژیمم وبه اصرار خود ...

خخخخخخخخخخخ آخه باید بگیره دست آدم نیست ک همین ک اقدام کرد بگیره ماهها منتظری و نگرفته مثلا

فداتون بشم خواهرا چقد من ناراحت بودم داستم افسر ده میسدم ممنونتم ایشالا به هرچی میخوایی برسی

مرسی گلم اصلا نگران نباش بابا

همونجوری ک گفتم هر روز خودتو با آب و جوش شیرین بشور ی قاشق تو ی بطری بریز بذار دسشویی خودتو بشور باهاش 

اون شربتی هم که بهت گفتم اونم قلیایی میکنه محیط رحمو

توت فرنگی هم محیطو قلیایی میکنه ک الان فصلش نیست

فقط و فقط تو پریودی خیلی گرمی بخور لبنیاتم حذف کن

دان فلفلم مثل قرص هر روز یکی بخور

عزیرم میشه بگی چقد آب کنمو جوش واسه یه بطری ۱نیم لیتری چقد جوش شیرین بریزم