2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 76936 بازدید | 289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شربت معده مخصوص بارداری نداری خونه؟

نه فقط آلومینیوم ای جی دارم 

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌
بشی بهتر دکتر به من گفت بشو  ولی من سر ادلیم نشدم چون استرس داشتم الکی به سوهرم گفتم شدم شما رو ...

یعنی ارضا نشدی و پسر شد

من خیلی تو فکرم فک میکنم اگه زن ارضا نشه اصلا پسر دارنمیشه

هر روز سه ماهو لشکرم  یا ماه آخر چقد آبو جوش شیرین بریزم

منم گوگولی مگولی😍 منم نون تنوری 😋منم نعنا وریحون😝 منم گل توی گلدون😁
من جایی نخوندم که کیست میاره وللا منم زیاد مطالعه کردم من سینه مم کیست داره نکنه برا اونم ضرر داره

نه فقط کیست تخمدان،،،،،اینو یکی از دکتراها به بچه های گروه پسرزاییمون گفته بوده،کیست داشته

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
من تا اخر بارداریم خوردم،،،،مخصوص باردارها بگیر

اهان ممنونم واقعا دیگه تحمل ندارم انگار با چاقو بریدن و روش. فلفل ریختن در این حد سوزشش

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌
خب باشه سواله دیگ بپرس شاید دو نفرم بخونن استفاده کنن باید ارضا بشی دیگ تلاش کن افشره گلسرخ حستو ...

دیگه اون به مهارت همسرت بستگی داره

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
من درآینده فقططططط دختر میخوام. پسر باشه میذارمش پرورشگاه😆😆

ببینم خدا بهت پسر داد هم همین حرفو میزنی 

پسر واقعا عالیه .عاشقش میشی شک نکن

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
یعنی ارضا نشدی و پسر شد من خیلی تو فکرم فک میکنم اگه زن ارضا نشه اصلا مسر داد نمیشه  هر روز س ...

بله جدا نشدم هر روز این کارو کن من روزی سه بار می کردم دیگه برام عادت شده بود من رژیمم وبه اصرار خودم دوماهه انجام دادم راستی فصل هم خیلی مهم مهرو ابان واذر رزیم باشید خیلی بهتر این ودکتر می گفت به خاطر سرد بودن هوا

درمان کن خودتو  کلا کلا سردیجات نخور اصلا طبعت سرده افشره گلسرخم امتحان کن حتما

از عطاری بخرم چجوری مصرفش کنم در ماه چند بار

منم گوگولی مگولی😍 منم نون تنوری 😋منم نعنا وریحون😝 منم گل توی گلدون😁