2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 76936 بازدید | 289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم میسوزه برای دختران سرزمینم. یعنی استارتر این همه مراحل رو چندین ماه خودش و شوهرش طی کرده که فقط ...

والا من برعکس اونام بچه اولم از ته دل میخواستم دختر باشه پسر شد 😐😐دومی وه خدا رو شکر دختر دارم وقتی تو سونو دکتر گفت دختر از خوشحالی گریم گرفت  برا همه پرسنل و مراجعه کنندگان شیرینی گرفتم بیچاره پسرمم کلی حسودی کرد وب عدس بتونه گرفت 😕😕😂😂😂الان هم کل دنیام‌پسرمه 

و زندگیم دخترم که هنوز به دنیا نیومده 

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌
ویار دختر زیاده یا پسر🤔

میگن دختر 

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌
سعی کن سه ماه قبل اقدام این جیزارو رعایت کنی. در کل هر جی خواست خدا باشه

بله دقیقا منم میخوام تلاش کنم خدا گفته از تو حرکت از من برکت 

منم گوگولی مگولی😍 منم نون تنوری 😋منم نعنا وریحون😝 منم گل توی گلدون😁
واسه من دختر پسر فرقی نداره فقط سالم باشه،نذر کردم پسر باشه اسمشو بزارم ابوالفضل،دخترو انتخاب نکردم ...

برامنم فرق نداره منم نذر کردم اگه شد اسم بچه هامو ک دوتا بیشتر نمیشه اسم بچه های امام حسین رو بذارم بخصوص علی اصغر

به کانالم سربزنید پشیمون نمیشید تو تل گرام سرچ کنید نمد دوزی من حداقل ی نگاه بندازید

همسایمون  دو تا دختر داره هفت و سه ساله 

الان تو اقدام میگه دختر باشه سقط میکنم 😕😕